Missiokauppa

Avoinna ma - pe klo 10–15

Missiokauppa on kesätauolla 17.6. - 11.8.2019

Missiokauppa

Tervetuloa Missiokauppaan katselemaan, maistelemaan ja tekemään löytöjä!

Olemme mukana Ainopuiston teatterin näytelmässä Vanhan kirkon tarina 18. - 28.7.2019. Markkinakujalta saa mm. Wanhan ajan makeisia, tyynyliinoja, mukeja sekä "tiskin alta" kuohujuomaa.

Meiltä löydät kaikenlaista kaunista vapaaehtoisten omin käsin neulomaa ja ompelemaa tuotetta. Voit myös kokeilla Reilun kaupan elintarvikkeita ja eettisesti tuotettuja käsitöitä maailmalta.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy käyttö- ja lahjatavaroita kotimaisilta pienyrittäjiltä. Tarjolla on esimerkiksi vapaaehtoisten valmistamia lapasia, sukkia ja pipoja sekä Villimaun alkoholittomia kuohujuomia ja hilloja. Saatavilla on Marjo Heikkisen kastemekkoja. Tutustu myös Lapuan Kankureiden kaitaliinoihin, huopiin  ja shaaleihin. Piipulan Lahti-aiheisista mukeista ja lautasista löytyy mm. Vanha Puukirkko, Kaupungintalo ja hyppyrimäet. Meiltä saat myös Topram Oy:n käsintekemiä enkeleitä, lampaita, pupuja ja lintuja. Hae meiltä kauniit Savipajan tuohusjalat sekä Lintulan luostarin valmistamat tuohuskynttilät.

Tuotolla autamme kaukaista lähimmäistämme.

Myymälä