Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H I K R T

Ville Hakulinen

vs.sairaalapastori
ville.hakulinen@phhyky.fi
15111 Lahti

Työskentelen Päijät-Hämeen keskussairaalassa potilaiden, heidän läheistensä ja henkilökunnan parissa.
Työaikani on pääsääntöisesti arkisin ma-pe, klo 8-16.

Pauliina Hatakka

vs. sairaalapastori
15111 Lahti

Toimin sairaalapappina Jalmarissa palliatiivisen hoidon osastolla (J12) sekä Lehtiojan palvelukeskuksessa. Työaikani on pääsääntöisesti arkisin ma-pe, klo 8-16.

Elina Itäleino, virkavapaalla 5.4.2022 - 14.2.2023

sairaalapastori
elina.italeino@phhyky.fi

Päijät-Hämeen keskussairaala

Olen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.

Sirpa Kaukinen

Sairaalapastori
sirpa.kaukinen@evl.fi

Päijät-Hämeen keskussairaala

Toimin Päijät-Hämeen keskussairaalassa potilaiden, heidän läheistensä ja henkilökunnan parissa. Työaikani on pääsääntöisesti arkisin ma-pe, klo 8-16.

Johanna Rantanen

Johtava sairaalapastori
johanna.rantanen2@phhyky.fi

Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari ja palliatiivinen kotisairaala.

Toimin Jalmarissa ja palliatiivisessa kotisairaalassa potilaiden, heidän läheistensä ja henkilökunnan parissa. Työaikani on pääsääntöisesti arkisin ma–pe, klo 8–16.

Kaarina Tynkkynen

15111 Lahti

Toimin Onnelanpolun tehostetun palveluasumisen sairaalasielunhoitajana. Olen asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten.

Lisäksi työtehtäviini kuuluu vanhustyön sekä diakonisen perhetyön kehittämistä yhteistyössä seurakuntien kanssa.
Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.