Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H I K R T

Leena Hokka

Sairaalapastori
Lahden seurakuntayhtymä, PL 84
15111 Lahti

Toimin sairaalapappina Jalmarissa palliatiivisen hoidon osastolla (J12) sekä Lehtiojan palvelukeskuksessa.

Elina Itäleino

sairaalapappi
elina.italeino@phhyky.fi

Toimin Päijät-Hämeen keskussairaalassa.

Olen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.

Johanna Rantanen

Johtava sairaalapastori
johanna.rantanen2@phhyky.fi
Toimin Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa sekä kotisairaalassa.

Olen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten Jalmarissa ja kotisairaalassa. Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.

Kaarina Tynkkynen

15111 Lahti

Toimin Onnelanpolun tehostetun palveluasumisen sairaalasielunhoitajana. Olen asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten.

Lisäksi työtehtäviini kuuluu vanhustyön sekä diakonisen perhetyön kehittämistä yhteistyössä seurakuntien kanssa.
Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.