Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H I K R T

Leena Hokka

Sairaalapastori
Lahden seurakuntayhtymä, PL 84
15111 Lahti

Toimin sairaalapappina Jalmarissa palliatiivisen hoidon osastolla (J12) sekä Lehtiojan palvelukeskuksessa.

Elina Itäleino

sairaalapappi
elina.italeino@phhyky.fi

Toimin Päijät-Hämeen keskussairaalassa.

Olen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.

Johanna Rantanen

Johtava sairaalapastori, vuorotteluvapaalla 16.8.2021 - 11.2.2022
johanna.rantanen2@phhyky.fi

Vuorotteluvapaalla sijaisenani sielunhoitotehtävissä on Ville Hakulinen (ville.hakulinen@evl.fi) ja lähiesimiestehtävissä Sirpa Kaukinen (sirpa.kaukinen@evl.fi)

Toimin sielunhoidon tehtävissä Salpausselän kuntoutusairaala Jalmarissa ja palliatiivisessa kotisairaalassa. Olen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten. Työskentelen pääasiassa arkisin ma–pe, klo 8–16.

Kaarina Tynkkynen

15111 Lahti

Toimin Onnelanpolun tehostetun palveluasumisen sairaalasielunhoitajana. Olen asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten.

Lisäksi työtehtäviini kuuluu vanhustyön sekä diakonisen perhetyön kehittämistä yhteistyössä seurakuntien kanssa.
Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.