Lämpimästi tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tehtävänä on elää todeksi kristillistä sanomaa sanoin, sävelin ja teoin. Osallistava messu on seurakuntamme kokoava ja lähettävä sydän. Missionaarisen seurakuntamme jäseneksi pääsee kaikenikäisenä ja milloin tahansa. Kohtaamme yhteisvastuullisesti moninaisen ahdingon lähellä ja kaukana. Tarjoamme kristillistä kasvatusta, hengellistä matkakumppanuutta sekä mielekkäisiin vapaaehtoistehtäviin kutsuvaa yhteisöllisyyttä. Olemme toivottu ja luotettava yhteistyökumppani. Nostamme aktiivisesti esille Salpausselän toimintaympäristön erityispiirteitä ja mahdollisuuksia.

Kastelinnut vuodelta 2020

Koronaepidemian vuoksi emme valitettavasti voikaan jakaa kastelintuja omistajilleen su 10.1.2021 tilaisuuksissa, kuten aiemmin ilmoitimme. Odotamme parhaillaan koronaepidemian laantumista. Seuraathan tiedotustamme Kirkonseudusta, Uusi Lahti -lehdestä, lahdenseurakunnat.fi -nettisivulta sekä Salpausselän seurakunta Facebook-sivulta.

Voit noutaa oman kastelintusi Harjunalustan seurakuntakodilta, os. Okeroistentie 58 keskiviikkoisin klo 8.00 - 16.00 tai perjantaisin klo 9.00 -11.00

Jos ajat eivät sovi, voit linnun saamisesta tiedustella Tea Härköseltä, p. 044 7191 427, tea.harkonen@evl.fi

TIEDOTE JUMALANPALVELUSELÄMÄSTÄ 6.-25.1.2021

Sanajumalanpalvelukset su klo 10 toimitetaan ilman osallistujia ja ne striimataan Salpausselän seurakunta Facebook sivulle.

Jalkarannan seurakuntakodilla ei tuolla aikavälillä toimiteta jumalanpalveluksia ollenkaan

Kaikkia Salpausselän kirkossa järjestettyjä tilaisuuksia voit kuunnella myös nettiradion kautta www.lahdenseurakunnat.fi -etusivulla olevan linkin kautta.

MUU TOIMINTA

Ajalla 6.1.-25.1.2021 kaikki tilaisuudet ja aikuisten viikkotoiminta on tauolla. Lasten ja nuorten toiminnasta saat lisätietoja ryhmäsi vetäjältä.

DIAKONIAVASTAANOTTO

Tarvitsetko henkistä, hengellistä tai taloudellista apua? Ota rohkeasti meihin yhteyttä:

Vastaanottoajat ovat maanantaisin klo 9-11.45 ajanvarauksella Diakoniakeskuksessa, Vapaudenkatu 6

ja tiistaisin klo 9-11  ajanvarauksella Läntisellä kappelilla, Hämeenlinnantie 57.

Vt. johtava diakoniatyöntekijä Jaana Hyvärinen, p. 044 719 1474

Diakoniatyöntekijä Tia Määttä, p. 044 719 1495

Muu toiminta ja muut yhteystiedot

Kirkonseutu -lehti, https://www.kirkonseutu.fi

www.lahdengospelkuoro.fi

Instagram:  @ssnofficial @salppurinriparit @lahdengospelkuoro @pregokuoro

Twitter: @SSeurakunta

Facebook: Salpausselän seurakunta,  Lahden Gospelkuoro

YouTube: Salpausselän seurakunta

Tarvitsemme lisää avustajia messuihin ym. tilaisuuksiin.

Jos Sinä olisit kiinnostunut, ottaisitko ystävällisesti yhteyttä:

Sari Kuirinlahti, kirkkoherra, Salpausselän seurakunta

p. 044 7191 216, sari.kuirinlahti@evl.fi

Siunausta ja varjelusta Sinulle ja rakkaillesi!

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: