Lämpimästi tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tehtävänä on elää todeksi kristillistä sanomaa sanoin, sävelin ja teoin. Osallistava messu on seurakuntamme kokoava ja lähettävä sydän. Missionaarisen seurakuntamme jäseneksi pääsee kaikenikäisenä ja milloin tahansa. Kohtaamme yhteisvastuullisesti moninaisen ahdingon lähellä ja kaukana. Tarjoamme kristillistä kasvatusta, hengellistä matkakumppanuutta sekä mielekkäisiin vapaaehtoistehtäviin kutsuvaa yhteisöllisyyttä. Olemme toivottu ja luotettava yhteistyökumppani. Nostamme aktiivisesti esille Salpausselän toimintaympäristön erityispiirteitä ja mahdollisuuksia.

Kastelinnut vuodelta 2020

Koronaepidemian vuoksi emme valitettavasti voikaan jakaa kastelintuja omistajilleen su 10.1.2021 tilaisuuksissa, kuten aiemmin ilmoitimme. Odotamme parhaillaan koronaepidemian laantumista. Seuraathan tiedotustamme Kirkonseudusta, Uusi Lahti -lehdestä, lahdenseurakunnat.fi -nettisivulta sekä Salpausselän seurakunta Facebook-sivulta.

Voit noutaa oman kastelintusi Harjunalustan seurakuntakodilta, os. Okeroistentie 58 keskiviikkoisin klo 8.00 - 16.00 tai perjantaisin klo 9.00 -11.00

Jos ajat eivät sovi, voit linnun saamisesta tiedustella Tea Härköseltä, p. 044 7191 427, tea.harkonen@evl.fi

JUMALANPALVELUSELÄMÄ SALPAUSSELÄN SEURAKUNNASSA SU 18.4.2021 ALKAEN

Voit kuunnella su klo 10 jumalanpalvelusta lahdenseurakunnat.fi –etusivulla olevan nettiradiolinkin kautta

Lisäksi voit seurata striimausta Salpausselän seurakunta Facebook –sivulla tai Lahden seurakunnat YouTube -kanavalla (18.4., 23.5., 27.6.)

Tervetuloa mukaan myös Salpausselän seurakuntalaiset -ryhmään Facebookissa, jossa tapaamme toisiamme ja vaihdamme kuulumisia!

Messuihin ja Ehtoollishetkiin ilmoittaudutaan etukäteen virastoon  ma-to klo 9-15, pe klo 9-12  p. 044-7194 629

SALPAUSSELÄN KIRKKO (Petsamonkatu 10) SU KLO 10 MESSU, STRIIMAUS

Messussa seurakuntalaisia voi olla yhteensä 6 henkilöä.

Lisäksi su klo 11.30 Ehtoollishetki (tarvittaessa)

* Ehtoollishetkessä seurakuntalaisia voi olla yhteensä 6 henkilöä

Pappi on tavattavissa Salpausselän kirkossa joka su klo 11.00-12.30

JALKARANNAN SEURAKUNTAKOTI (Sarvikatu 9) SU KLO 17 MESSU

* Messussa seurakuntalaisia voi olla yhteensä 6 henkilöä

Lisäksi su klo 18.00 ja klo 19.00 Ehtoollishetki (tarvittaessa)

* Ehtoollishetkessä seurakuntalaisia voi olla yhteensä 6 henkilöä

Jos on minkäänlaisia koronaan viittaavia oireita, on ehdottomasti syytä jäädä kotiin. Messuissa ja Ehtoollishetkissä noudatetaan hyvää hygieniaa. Paikalle saavutaan maskia käyttäen. Ellei maskia ole mahdollista terveyden puolesta käyttää, otetaan yhteyttä kirkkoherraan ja sovitaan ehtoollinen erikseen. Ehtoollinen voidaan järjestää myös laitoksissa ja kodeissa. Lisätietoja ehtoollisista antaa: kirkkoherra Sari Kuirinlahti, p. 044 7191 216, sari.kuirinlahti@evl.fi

MUU TOIMINTA

Varhaiskasvatuksen osalta ota suoraan yhteyttä siitä vastaaviin työntekijöihin. Muu kokoava toiminta on tauolla.

DIAKONIAVASTAANOTTO

Tarvitsetko henkistä, hengellistä tai taloudellista apua? Ota rohkeasti meihin yhteyttä:

Vastaanottoajat ovat maanantaisin klo 9-11.45 ajanvarauksella Diakoniakeskuksessa, Vapaudenkatu 6

ja tiistaisin klo 9-11  ajanvarauksella Läntisellä kappelilla, Hämeenlinnantie 57.

Vt. johtava diakoniatyöntekijä Jaana Hyvärinen, p. 044 719 1474

Diakoniatyöntekijä Tia Määttä, p. 044 719 1495

Muu toiminta ja muut yhteystiedot

Kirkonseutu -lehti, https://www.kirkonseutu.fi

www.lahdengospelkuoro.fi

Instagram:  @ssnofficial @salppurinriparit @lahdengospelkuoro @pregokuoro

Twitter: @SSeurakunta

Facebook: Salpausselän seurakunta,  Lahden Gospelkuoro

YouTube: Salpausselän seurakunta

Tarvitsemme lisää avustajia messuihin ym. tilaisuuksiin.

Jos Sinä olisit kiinnostunut, ottaisitko ystävällisesti yhteyttä:

Sari Kuirinlahti, kirkkoherra, Salpausselän seurakunta

p. 044 7191 216, sari.kuirinlahti@evl.fi

Siunausta ja varjelusta Sinulle ja rakkaillesi!

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: