Lämpimästi tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tehtävänä on elää todeksi kristillistä sanomaa sanoin, sävelin ja teoin. Osallistava messu on seurakuntamme kokoava ja lähettävä sydän. Missionaarisen seurakuntamme jäseneksi pääsee kaikenikäisenä ja milloin tahansa. Kohtaamme yhteisvastuullisesti moninaisen ahdingon lähellä ja kaukana. Tarjoamme kristillistä kasvatusta, hengellistä matkakumppanuutta sekä mielekkäisiin vapaaehtoistehtäviin kutsuvaa yhteisöllisyyttä. Olemme toivottu ja luotettava yhteistyökumppani. Nostamme aktiivisesti esille Salpausselän toimintaympäristön erityispiirteitä ja mahdollisuuksia.

Kastelinnut vuodelta 2020

Koronaepidemian vuoksi emme valitettavasti voikaan jakaa kastelintuja omistajilleen su 10.1.2021 tilaisuuksissa, kuten aiemmin ilmoitimme. Odotamme parhaillaan koronaepidemian laantumista. Seuraathan tiedotustamme Kirkonseudusta, Uusi Lahti -lehdestä, lahdenseurakunnat.fi -nettisivulta sekä Salpausselän seurakunta Facebook-sivulta.

Oman linnun saamisesta voit tiedustella Tea Härköseltä, p. 044 7191 427, tea.harkonen@evl.fi

JUMALANPALVELUSELÄMÄ SALPAUSSELÄN SEURAKUNNASSA SU 20.6.2021 ALKAEN

Voit kuunnella su klo 10 messua lahdenseurakunnat.fi –etusivulla olevan nettiradiolinkin kautta.

Lisäksi voit seurata striimausta sunnuntaisin Salpausselän seurakunta YouTube –kanavalla tai Lahden seurakunnat YouTube -kanavalla (27.6., 1.8.)

Tervetuloa mukaan myös Salpausselän seurakuntalaiset -ryhmään Facebookissa, jossa tapaamme toisiamme ja vaihdamme kuulumisia!

SALPAUSSELÄN KIRKKO (Petsamonkatu 10) SU KLO 10 MESSU, STRIIMAUS

Messussa ei ole osallistujamäärärajoitusta. Kahden metrin (2m) turvaväliä tulee kuitenkin noudattaa. Maskisuositus.

Pappi on tavattavissa Salpausselän kirkossa joka su klo 11.00-12.30

JALKARANNAN SEURAKUNTAKOTI (Sarvikatu 9) SU KLO 17 MESSU

* Messut ovat tauolla ajalla 1.6.-31.8.2021

Ehtoollinen voidaan järjestää myös laitoksissa ja kodeissa. Lisätietoja ehtoollisista antaa: kirkkoherra Sari Kuirinlahti, p. 044 7191 216, sari.kuirinlahti@evl.fi

DIAKONIAVASTAANOTTO

Tarvitsetko henkistä, hengellistä tai taloudellista apua? Ota rohkeasti meihin yhteyttä:

Vastaanotto on maanantaisin klo 9-11.45 ajanvarauksella Diakoniakeskuksessa, Vapaudenkatu 6. Varaa aika viimeistään edeltävänä perjantaina klo 12 mennessä diakonian asiakaspalvelunumerosta 044 7191 265.

Diakoniatyöntekijät:

• vt. johtava diakoniatyöntekijä Eija Karlsson, p. 044 7191 474
  • Tia Määttä, p. 044 7191 495
  • vs.Kirsi Simpanen, p. 044 7191 470

MUU TOIMINTA JA MUUT YHTEYSTIEDOT:

Kirkonseutu -lehti, https://www.kirkonseutu.fi

www.lahdengospelkuoro.fi

Instagram:  @ssnofficial @salppurinriparit @lahdengospelkuoro @pregokuoro

Twitter: @SSeurakunta

Facebook: Salpausselän seurakunta,  Lahden Gospelkuoro

YouTube: Salpausselän seurakunta

Tarvitsemme lisää avustajia messuihin ym. tilaisuuksiin.

Jos Sinä olisit kiinnostunut, ottaisitko ystävällisesti yhteyttä:

Sari Kuirinlahti, kirkkoherra, Salpausselän seurakunta

p. 044 7191 216, sari.kuirinlahti@evl.fi

Siunausta ja varjelusta Sinulle ja rakkaillesi!

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: