Lapset leirillä

Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Tervetuloa mukaan

• Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lahden seurakuntien lähtökohtana on järjestää kaikin puolin turvallista leiri- ja retkitoimintaa lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Koronaviruksen aikana toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Muutoksista leiriaikaan tai -paikkaan sekä mahdollisista perumisista tiedotamme ilmoittautuneille.
Kouluikäisten leiritoiminta Lahden seurakunnissa lue tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (päivitetty 26.1.2021).

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7–14-vuotiaille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaitsee 13 km Lahden keskustasta. Leireille on yleensä yhteiskuljetus. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika kevään leireille/retkelle oli 7.-12.1.2021 (to-ti)

Kevään leireillä on vapaita leiripaikkoja. Soita ja ilmoittaudu p. 044 719 4633.

Kevätkauden leiri-/retkiesitteen selattavan näköisversion voi lukea seuraavasta linkistä (Selaa julkaisuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä) tai saavutettavan pdf-tekstiversion seuraavasta linkistä (Kevätesite 2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä).

Kevään harrasteleirit:

2. Hankiralli-leiri 1.–4.-luokkalaisille 1.–3.3. (ma–ke) Upilassa
    Hankiralli-leirin leirikirjeen voi lukea/tulostaa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

3. Talvilomaleiri 4.–6.-luokkalaisille 3.–5.3. (ke–pe) Upilassa. Leirillä VAPAITA LEIRIPAIKKOJA.
    Talvilomaleirin leirikirjeen voi lukea/tulostaa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
4.
”Tää on hyvä” -leiri 4.–6.-luokkalaisille 9.–11.4. (pe–su) Upilassa. Leirillä VAPAITA LEIRIPAIKKOJA.
5.
Wappuleiri 1.–6.-luokkalaisille 30.4.–2.5. (pe–su) Upilassa. Leirillä VAPAITA LEIRIPAIKKOJA.

Kevään perheleirit/-retki:

6. Kummin kanssa -leiri 1.–6.-luokkalaisille 12.–13.5. (ke–to) Upilassa. Leirillä muutamia VAPAITA LEIRIPAIKKOJA.
7.
Miesten ja lasten -leiri 14.–16.5. (pe–su) Upilassa. Leirillä VAPAITA LEIRIPAIKKOJA.
8.
Naisten ja tyttöjen hyvinvointileiri 21.–23.5. (pe–su) Upilassa.
9.
Perheiden pääsiäinen Lapissa 31.3.–5.4. (ke–ma) Tunturikeimiö, Muonio. Retki EI TOTEUDU!

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden leirin perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Leirit on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja leireille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lapsen osallistuessa harrasteleireille, tulee huoltajan täyttää leirikortti, jonka lapsi tuo täytettynä mukanaan leirille.
Pyydettäessä voimme lähettää leirikortin myös postitse.

Tulosta tästä leirikortti harrasteleireille.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/ sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä haetaan maksuvapautusta kevätkauden 2021 leirien leirimaksusta.
Lomake palautetaan hakemuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin (noin kuukausi) ennen leirin alkua ja viimeistään 31.3.2021 mennessä.
Takautuvasti ei maksuvapautuksia leireille myönnetä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.