Lapset leirillä

Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Tervetuloa mukaan

• Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja lapsiperheille.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.
Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältä.

Kouluikäisten leiritoiminta Lahden seurakunnissa kesällä 2020 lue tästä (päivitetty 20.5.2020)

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaitsee 13 km Lahden keskustasta. Leireille on yleensä yhteiskuljetus. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta. Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille ja pojille.

Hakuaika syyskauden leireille on 4.–9.9.2020

Hakulinkki aukeaa perjantaina 4.9. klo 8.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 9.9. klo 24.00.

Syyskauden 2020 leiri-/retkiesite päivitetään tälle sivulle elokuun aikana.

Hakuohjeet:

1. Haku leireille/retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta.
  2. Kun asioi asiointipalvelussa ensimmäisen kerran esim. ilmoittautumisessa, tulee asiakkaan rekisteröityä palveluun.
  3. Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi -muodossa tai muu haluamasi. Salasana määritetään itse (8 merkkiä pitkä sisältäen väh. 3 erityyppistä merkkiä; pieni-, iso-, erikoismerkki, numero). Tallenna itsellesi tunnus ja salasana jatkokäyttöä varten.
  4. Rekisteröitymisen jälkeen pääsee jatkamaan leirille/retkelle hakemista.
  5. Ensin suoritetaan leirien/retkien valinta, jonka jälkeen jatketaan hakulomakkeelle Jatka lomakkeelle -painikkeella.
  6. Rooli-valinta määrittää sen, missä roolissa kirjautunut käyttäjä on tekemässä hakemusta. Valitse 1. huoltaja, kun olet ilmoittamassa toista henkilöä (lasta) tilaisuuteen. Täytä lomakkeella kysytyt tiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistus -painikkeella.
  7. Esikatseluvaiheessa tarkistetaan annetut tiedot. Mikäli korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääsee takaisin edelliseen vaiheeseen korjaamaan tietoja. Mikäli annetuissa tiedoissa ei korjattavaa, niin Ilmoittaudu-painikkeella hakemus lähtee eteenpäin.
  8. Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä ja vahvistus tulee myös hakemuksessa annettuun sähköpostiin.

HAKEMUS LEIREILLE/RETKILLE (linkki ei vielä toimi)

Syyskauden leirit:

1. Lokis! -leiri Upilassa 1.–4.-luokkalaisille 9.–11.10.2020 (pe–su)
2. Upilan syysleiri A 1.–4.-luokkalaisille 19.–20.10.2020 (ma–ti)
3. Upilan syysleiri B 1.–4.-luokkalaisille 21.–22.10.2020 (ke–to)
4. Syysseikkailuleiri 4.–6.-luokkalaisille 13.–15.11.2020 (pe–su)

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden leirin perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja leirille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivulta

Lapsen osallistuessa harrasteleireille, tulee huoltajan täyttää leirikortti, jonka lapsi tuo täytettynä mukanaan leirille.
Pyydettäessä voimme lähettää leirikortin myös postitse.

Tulosta tästä leirikortti harrasteleireille.

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/ sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeella haetaan maksuvapautusta syyskauden 2020 leirien leirimaksusta. Lomake palautetaan hakemuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.