Levon kappelit

Levonkatu 4 , 15160 Lahti
044 719 4653

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä sekä
ma - pe toimiston kautta sopimuksen mukaan

Levon kappelit

Levon hautausmaan vuonna 1958 valmistuneen kappelirakennuksen ovat suunnitelleet arkkitehdit Aili ja Niilo Pulkka. Kappelissa on kolme siunaushuonetta, joita voidaan käyttää yhtä aikaa. Levo on Lahden suurin hautausmaa, joka tunnetaan mm. luonnonläheisestä uurnalehdostaan. Peruskorjaus kappeliin tehtiin 2007.

Levon kappelirakennuksessa on kolme eri kokoista salia:

  • Metsäkappeliin mahtuu normaalisti n. 200 henkeä. Korona-epidemiasta johtuen henkilömäärää on edelleen rajoitettava, jotta riittävät turvaetäisyydet tulee huomioitua. 1.8.2020 lähtien kappelissa voi kokoontua 70 henkilöä papin ja kanttorin lisäksi. Yhdessä asuvat voivat istua tilaisuuksissa vierekkäin, jolloin tilaan voidaan ottaa jonkin verran ilmoitettua enemmän osallistujia.
  • Valon kappeliin mahtuu normaalisti n. 60 henkeä. Korona-epidemiasta johtuen henkilömäärää on edelleen rajoitettava, jotta riittävät turvaetäisyydet tulee huomioitua. 1.8.2020 lähtien kappelissa voi kokoontua 20 henkilöä papin ja kanttorin lisäksi. Yhdessä asuvat voivat istua tilaisuuksissa vierekkäin, jolloin tilaan voidaan ottaa jonkin verran ilmoitettua enemmän osallistujia.
  • Rauhan kappeliin mahtuu normaalisti 10 henkeä. Koronaepidemian aikana Rauhan kappeli ei ole käytössä.

Esteettömyys

Katutasosta pääsee pyörätuolilla eteisaulaan jossa inva-wc, aulasta kulku kaikkiin kolmeen kappeliin.

Levon hautausmaan pysäköintialueella on ilmainen pysäköinti.

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku