Sinfonia Lahden kamarimusiikkikonsertt

Ristinkirkko

Sinfonia Lahti Chamber Ensemble: Maaria Leino, viulu; Aleksi Trygg, viulu; Anu Airas, alttoviulu; Ilkka Pälli, sello

Sinfonia Lahti Chamber Ensemble esiintyy jousikvartettikokoonpanossa Lahden Ristinkirkossa perjantaina 15.12.2017 klo 18 järjestettävässä konsertissa. Konsertissa kuullaan nuorena menehtyneen viipurilaissäveltäjä Ernst Mielckin jousikvartetto nro 1 g-molli ja Jean Sibeliuksen jousikvartetto d-molli op. 56 ”Voces intimae”.

Konsertin kesto 1h., ei väliaikaa

Liput:
10 € aikuiset ja eläkeläiset /
8 € lapset, opiskelijat ja työttömät

Lisätietoja: sinfonialahti.fi

Joutjärven kirkko

Purjein kuutamolla -konsertti

Laulukonsertti, jossa on musiikkia aarioista liedeihin ja operettisävelmiin. Esiintyjinä Milja Kannas, sopraano ja Marja Makkonen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 5€.

Ristinkirkko

Lahden Seurakuntien Kamariorkesterin keväinen iltasoitto

Lahden Seurakuntien Kamariorkesteri, johtaa Marjo Nyberg. Vapaa pääsy!

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!