Sinfonia Lahden kamarimusiikkikonsertt

Ristinkirkko

Sinfonia Lahti Chamber Ensemble: Maaria Leino, viulu; Aleksi Trygg, viulu; Anu Airas, alttoviulu; Ilkka Pälli, sello

Sinfonia Lahti Chamber Ensemble esiintyy jousikvartettikokoonpanossa Lahden Ristinkirkossa perjantaina 15.12.2017 klo 18 järjestettävässä konsertissa. Konsertissa kuullaan nuorena menehtyneen viipurilaissäveltäjä Ernst Mielckin jousikvartetto nro 1 g-molli ja Jean Sibeliuksen jousikvartetto d-molli op. 56 ”Voces intimae”.

Konsertin kesto 1h., ei väliaikaa

Liput:
10 € aikuiset ja eläkeläiset /
8 € lapset, opiskelijat ja työttömät

Lisätietoja: sinfonialahti.fi

Launeen kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Musisoimassa Riitta ja Pekka Särkiö, Riikka ja Heikki Pelkonen ja Johanna Suomala

Joutjärven kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Johanna Boedeckerin konsertti Joutjärven kirkossa Yhteisvastuun hyväksi 17.3. klo 18

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!