Sinfonia Lahden kamarimusiikkikonsertt

Ristinkirkko

Sinfonia Lahti Chamber Ensemble: Maaria Leino, viulu; Aleksi Trygg, viulu; Anu Airas, alttoviulu; Ilkka Pälli, sello

Sinfonia Lahti Chamber Ensemble esiintyy jousikvartettikokoonpanossa Lahden Ristinkirkossa perjantaina 15.12.2017 klo 18 järjestettävässä konsertissa. Konsertissa kuullaan nuorena menehtyneen viipurilaissäveltäjä Ernst Mielckin jousikvartetto nro 1 g-molli ja Jean Sibeliuksen jousikvartetto d-molli op. 56 ”Voces intimae”.

Konsertin kesto 1h., ei väliaikaa

Liput:
10 € aikuiset ja eläkeläiset /
8 € lapset, opiskelijat ja työttömät

Lisätietoja: sinfonialahti.fi

Luomaniemen leirikeskus

Vapaaehtoisten syystapahtuma Luomaniemessä

Vapaaehtoisten syystapahtuma Luomaniemessä 23.9.2018

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)