Tervetuloa Nastolan seurakuntaan!

Nastolan seurakuntaelämällä on vuosisataiset perinteet. Hollolasta itsenäistyneenä seurakuntana se on lähes 150 vuoden ajan palvellut nastolalaisten hengellisiä tarpeita. Se ottaa tämän päivän toiminnassaan huomioon tämän vuosituhannen ihmisten elämäntilanteet ja teollistuneen paikkakuntamme haasteet. Kuntaliitoksen myötä Nastolan seurakunnasta tuli 1.1.2016 viides seurakunta Lahden seurakuntayhtymään.

Työntekijämme haluavat omilla työaloillaan tarjota Sinulle osallistumis- ja toimintamahdollisuuksia. Annamme mielellämme tietoja seurakuntaelämää ja –toimintaa koskevissa asioissa ja käymme pyydettäessä kodissasi.

Kutsumme Sinua yli 200-vuotiaan kauniin puukirkkomme messuun, jossa ehtoollispöytä on katettu jokaisena pyhänä. Kirkossa on myös runsasta konserttitoimintaa.

Kirkollisissa toimituksissa papit palvelevat Sinua. Toimituskeskusteluissa valmistaudutaan yhdessä tilaisuuksiin. Toki seurakuntalaisella on oikeus kutsua pappi myös muualta toimituksia suorittamaan.

Sielunhoito- ja diakonia-apua tarjotaan kaikkinaisessa ahdingossa oleville seurakuntalaisille. Käänny rohkeasti pappien tai diakoniatyöntekijöiden puoleen.

Ole tervetullut tuomaan ja saamaan siunausta!

Kari Eskelinen

Nastolan seurakuntatoimisto
Immiläntie 2, Nastola
Avoinna ma-pe 10-13
Puh. 040 834 5840, 040 801 3624 mervi.ahola@evl.fi
Kirkollisten toimitusten varaaminen Nastolan seurakunnan tiloihin.