Kuvassa erilaisia kahvikuppeja Kipinämessun kirkkokahveilta

Kipinämessut

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja joka toinen kerta Pyhäkoulu.

Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 17 Joutjärven kirkossa. Välillä Kipinämessu toteutetaan myös pop-up tyyliin jossain toisessa Lahden kirkoista. Tarkemmat päivämäärät löydät tapahtumahaun kautta. Messujen järjestäjinä on Lahden eri seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Seuraa @kipinamessu facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on vireillä ja tapahtumassa. Tule mukaan osaksi yhteisöä, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Linkit kevään 2021 Kipinämessu -livestreameihin YouTubessa:

Kipinämessulive "Kevätjuhla" 23.5. klo 17.00

Yhteydenotot

Haluatko kuulla lisää? Me kerromme mielellämme!

Reetta Kalteenmäki

Janne Konttinen