Hei, rippikoululaiset ja kotiväki

Korona-virus aiheuttaa muutoksia vuoden 2020 ripareihin.

91-92 RIPARI

Uusi konfirmaatiopäivä ilmoitetaan heti koteihin, kun hallitus on purkanut kokoontumisrajoitukset ja ehtoollisen vietto on taas turvallista. Lopuista tutustumiskäynneistä ilmoitetaan samalla.

93-95 RIPARIT

Koronaepidemia saattaa vaikuttaa nyt leirijakson ajankohtaan. Jatkamme tutustumiskäyntejä ja pidämme leirijaksoa vasta, kun tilanne on riittävän turvallinen ja kokoontumisiin liittyvät rajoitukset on purettu.  Jos tähän mennään, niin uudet leirijaksot pyritään pitämään entisen mittaisina.

Jos joudumme siirtämään leirijaksoja, ilmoitamme niistä mahdollisimman pian asian selvittyä.  Samalla tiedotamme myös tulevista tutustumiskäynneistä.

Elämässä joudumme toisinaan yllättävien muutosten eteen. Pyritään tässä tilanteessa pitämään mieliala silti myönteisenä. Kyllä mukava leirijakso vielä toteutuu!

Nastolan seurakunnan sanajumalanpalveluksiin voit osallistua sunnuntaisin klo 10 Radio Dein välityksellä 106,4 Hz , sekä Lahden seurakuntayhtymän nettisivuilla www.lahdenseurakunnat.fi  Nettisivujen kautta voi seurata muitakin pääsiäisajan striimattuja tilaisuuksia.

Nuorten Raamiksiin voi osallistua keskiviikkoisin klo 19 ja nuorteniltoja klo 18 Intagramissa ”nastolansrknuoret”-livessä

Hyvää pääsiäisaikaa!

Nastolassa 10.4.2020

rippikoulutyön pastori

Juha Sahamies

juha.sahamies@evl.fi

Nastolan rippikoulut

Nastolan riparit tarjoavat jokaiselle nuorelle elämyksiä, naurua, huikean jännittäviä hetkiä sporttien parissa, laadukasta ja syvälle käyvää opetusta kristinuskon tärkeimmistä teemoista ja ihania hetkiä mahtavien isosten seurassa. Tule kokemaan!

Jos unohdit ilmoittautua tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Merja Rämänen, 0447191295, merja.ramanen@evl.fi

Nastolan seurakunnan omat riparit:

91. Luomaniemi         22.2-1.3.   Konfirmaatio 29.3.  klo 10 Nastolan kirkossa.

92. Päivärippikoulu    22.2-1.3.   Konfirmaatio 29.3.  klo 10 Nastolan kirkossa.

Päivärippikoulu kesto on klo 8.30-20.30.

Nuoret huolehtivat itse kulkemisensa.

93. Luomaniemi          1.-9.6.    Konfirmaatio 14.6.  klo 10 Nastolan kirkossa.

94. Luomaniemi          29.6-7.7.  Konfirmaatio 12.7.    klo 10 Nastolan kirkossa.

95. Luomaniemi          8.-16.7.    Konfirmaatio 19.7.    klo 10 Nastolan kirkossa.

Rippikoululeirien paikat

Nastolan seurakunnan kaikki rippikoulut järjestetään upeissa maisemissa Luomaniemen toimintakeskuksessa.

Luomaniemi

Luomaniemen toimintakeskus sijaitsee Nastolan Kirkonkylässä Pikku Kukkasen rannalla. Leiriläiset majoittuvat uudessa päärakennuksessa 4-6 hengen huoneisiin. Alueella on myös uusi ruokala, rantasauna , vanha päärakennus sekä pelikenttiä.

Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84 (Käyntiosoite: Immiläntie 2, Nastola)
15111 Lahti

Olen työskennellyt Nastolan seurakunnan pastorina vuodesta 1987.