Lapsia leirillä

Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Kevätkauden 2020 leireille!

Tervetuloa mukaan

• Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja lapsiperheille.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.
Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältä.

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaitsee 13 km Lahden keskustasta. Leireille on yleensä yhteiskuljetus. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta. Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille ja pojille.

Hakuaika seurakuntien yhteisille kevätkauden leireille oli 7.–13.1.

Kevätkauden 2020 leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua

Huom. Kevätkauden (huhti-/toukokuun) leirejä ei järjestetä.

Lahden seurakuntayhtymän kasvatustyön lähtökohtana on järjestää kaikin puolin
turvallista leiri- ja retkitoimintaa lapsille, nuorille ja heidän perheilleen.
Koronaviruksen aikana toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti.

Leiri- ja retkitoimintaan liittyvissä asioissa olkaa yhteydessä kasvatustyönsihteeri Mauno Nivalaan 044 719 1352.

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden leirin perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja leirille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivulta

Lapsen osallistuessa harrasteleireille, tulee huoltajan täyttää leirikortti, jonka lapsi tuo täytettynä mukanaan leirille.
Pyydettäessä voimme lähettää leirikortin myös postitse.

Tulosta tästä leirikortti harrasteleireille.

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/ sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeella haetaan maksuvapautusta kevätkauden 2020 leirien leirimaksusta. Lomake palautetaan anomuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.