Leivo kakku

Ajatuksia

Mitäpä jos leipoisin tänään kakun, pullaa tai vaikkapa sämpylöitä. Olisi jotain muutakin ajateltavaa kuin tuo K.... En jaksa enää edes mainita sen nimeä. Lehdet, TV ja some tulvii K:ta. Poden kai K-ähkyä.

Nyt vaan etsimään kaappien kätköistä sopiva kokkauskirja ja sieltä kiva ohje. Leivon sämpylöitä. Hankin ja mittaan ainekset, ja ei kun leipomaan. Tuoksuu hyvälle. Syömään!

Mitäpä jos leipoisit tänään jotain kivaa ja hyvää?

Voit nauttia tuoreista herkuista yksin, puolisosi tai perheesi kanssa. Voit myös ilahduttaa niillä ystäviäsi tai vaikkapa naapuriasi. Nauttikaa hetkestä, hymyilkää ja naurakaa.

”Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain. Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon. Kun meillä vielä on aikaa, meidän on siis tehtävä hyvää kaikille.” Gal.6:1,9-10

Rukousta

Herra, kiitos pullan tuoksusta, kodista, läheisistä, puolisosta, lapsista, lapsenlapsista ja ystävistä. Kun ajattelen heitä, nousee kasvoilleni hymy. Kiitos rakkaistani! Siunaa ja varjele heitä. Kiitos kun rakastat ja pidät huolta. Aamen.

Päivä vain ja hetki kerrallansa, siitä lohdutuksen aina saan. Mitä päivä tuokin tullessansa, Isä hoitaa lasta armollaan. Kädessään hän joka päivä kantaa, tietää kaiken, mitä tarvitsen, päivän kuormat, levon hetket antaa, murheen niin kuin ilon seesteisen.

Joka hetki hän on lähelläni, joka aamu antaa armonsa. Herran huomaan uskon elämäni, hän suo voimansa ja neuvonsa. Surut, huolet eivät liikaa paina, ne hän ottaa itse kantaakseen. ”Niin kuin päiväs, niin on voimas aina.” Tähän turvaan yhä uudelleen.

- Jari Koskinen, lähetyssihteeri