Tervehdys!

Mukava, kun lähestyt Launeen seurakuntaa näin netin kautta. Launeen seurakunta on Lahden eteläinen seurakunta, radan eteläpuoli. Seurakuntamme monipuolinen toiminta tarjoaa monenlaisia osallistumisen mahdollisuuksia kaikenikäisille. Seurakunnastamme löytyy myös monia tehtäviä, mikäli olet kiinnostunut hyväntekeväisyydestä ja vapaaehtoistyöstä. Kaikesta tästä löydät tietoa näiltä sivuilta. Tule tutustumaan seurakuntaamme myös paikan päälle. Me työntekijät olemme teitä seurakuntalaisia ja kaikkia alueen ihmisiä varten. Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä, antaa palautetta tai kysyä, jos jokin askarruttaa.

Rohkaiskoon meitä Raamatun sana: ”Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen.”

Heikki Pelkonen, Launeen seurakunnan kirkkoherra