nuoria aikuisia pikku-veskulla

Nuoret aikuiset

Sinä 18–35+-vuotias nuori aikuinen, tämä toiminta on sinulle!

Lahdessa on monenlaista toimintaa nuorille aikuisille eri seurakunnissa. Tervetuloa löytämään oma paikkasi! Hyväntuulista, avointa ja rentoa yhdessäoloa, elämän ihmettelyä ja hiljentymistä samanhenkisessä seurassa. Toiminta on osallistujiensa näköistä. Olet tervetullut mukaan tekemään ja toteuttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnasta, joka kiinnostaa!

Avainmessu

Avainmessu on lyhyt ja tunnelmallinen iltamessu keskiviikkoisin klo 19 Launeen kirkossa

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja joka toinen kerta Pyhäkoulu.

Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 17 Joutjärven kirkossa. Välillä Kipinämessu toteutetaan myös pop-up tyyliin jossain toisessa Lahden kirkoista. Tarkemmat päivämäärät löydät tapahtumahaun kautta. Messujen järjestäjinä on Lahden eri seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Seuraa @kipinamessu facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on vireillä ja tapahtumassa. Tule mukaan osaksi yhteisöä, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! 

Tästä pääset Kipinämessun omalle alasivulle

Ota yhteyttä

Lahden aluekeskusrekisterin vt. johtaja
Lahden seurakuntayhtymä
Keskusrekisteri
Kirkkokatu 5, 3. krs.
15110 Lahti

Lahden seurakuntien toimistoyksikön ja Lahden aluekeskusrekisterin johtaja.

kirkkoherra
Salpausselän seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti