Aikuisena rippikouluun

Onko häät tulossa? Tai olisko mahdollista, että kaverisi kysyisi sinua lapsensa kummiksi?

Mikäli rippikoulu on jäänyt jostain syystä aikanaan käymättä, sen suorittaminen onnistuu mainiosti myös aikuisena. Lahden seurakunnat järjestävät aikuisrippikouluja pitkin vuotta. Aikuisrippikoulu koostuu tavallisimmin omalla ajalla tapahtuvasta omaehtoisesta työskentelystä ja ryhmätapaamisesta pienessä ryhmässä. Ryhmä kokoontuu yleisimmin 5-10 kertaa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon, joka voidaan toimittaa myös yksityisesti.

Koska seuraavan ryhmän alkaminen voi olla muutaman viikon tai joskus kuukaudenkin päässä, pyydämme sinua ottamaan heti yhteyttä kun tiedät toiveestasi päästä aikuisrippikouluun. Voit ilmoittautua mukaan aikuisrippikouluun osoitteessa lahti.seurakuntatoimisto@evl.fi tai puh. 044 7194 629.

Lisätietoja aikuisrippikoulusta voit saada myös seurakuntapastori Reetta Kalteenmäeltä, reetta.kalteenmaki@evl.fi, puh. 044 719 1472.

Aikuisrippikoululeiri 12.-14.04.2019

Siikaniemen kurssikeskuksessa, Siikaniementie 210, 16730 Kutajärvi

* Kristinusko pähkinänkuoressa

* Ei loppukoetta, kaikki pääsevät läpi

* Luottamuksellisia keskusteluja

* Hauskaa yhdessä tekemistä

* Ilmainen täysihoito

* Jos Sinut kastetaan, saat tarvittaessa kummin seurakunnasta

Leirille otetaan osallistujia Lahden kaikkien seurakuntien alueilta. Mukaan otetaan myös jo konfirmoituja kirkon jäseniä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ajalla 1.2.-31.3.