Joutjärven seurakunnan toiminta

Olemme juuri sinua varten. Halusitpa osallistua yhteen tilaisuuteen tai tulla säännöllisesti mukaan toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Joutjärven seurakuntaan.

Seurakuntamme haluaa tarjota monipuolisesti toimintaa ja tilaisuuksia kaikenikäisille. Haluamme myös kulkea rinnallasi elämän eri kuvioissa - iloissa ja suruissa. Viemme kristillistä sanomaa eteenpäin uskon, palvellen ja ihmisten vierellä rinnallakulkien.

Kaikki seurakunnan tapahtumat löydät yksittäisinä tapahtumina tapahtumakalenteristaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Alle on myös listattu oikopolkuja kaikkeen toimintaan ja tapahtumalistauksiin.

Jumalanpalvelukset

Tiivistelmä Joutjärven seurakunnan jumalanpalveluksista on koottu tänneLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Toimintaa aikuisille

Aikuisten tilaisuudet löytyvät kootusti täältä.

Lapsi- ja perhetyö

Koko perheen voimin mukaan! Löydät kaikki erilaiset kerhot ja pyhäkoulut täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lapsi- ja perhetyön tapahtumaesitettä on saatavilla toimipisteistä. Voit myös pyytää meitä lähettämään sinulle esitteen sähköpostilla. Kysy esitettä: kia.sammalkorpi@evl.fi.

Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön omat sivut: www.jovijunnut.net.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorisotyö

Nuorisotyön omat sivut: www.jovinuoret.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkolliset toimitukset

Perhejuhla tai hautajaiset tulossa? Tarvittavan tiedon saat täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Diakonia

Haluamme auttaa ja kulkea rinnallasi. Täältä Linkki avautuu uudessa välilehdessäpääset liikkeelle.

Lähetys

Tehtävämme ei rajoitu vain Suomeen. Täältä näet mitä teemme maailmalla ja miten tuemme työtä omassa seurakunnassamme.