Parisuhde solmussa? Perheneuvonta auttaa parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa

Perheneuvontaa annetaan Lahden perheasian neuvottelukeskuksessa. Yhdessä voimme etsiä voimavaroja ja uusia näkökulmia parisuhteen ja perheen vaihtuvissa elämäntilanteissa.

Elämää vaikeuttavat asiat on hyvä nostaa esiin varhaisessa vaiheessa. Puhuminen usein käynnistää myönteisen muutoksen. Lahden perheneuvonnassa kävi 748 asiakasta vuonna 2022.

Perheneuvontaa annetaan Lahden perheasian neuvottelukeskuksessa, joka on osa Lahden seurakuntayhtymän toimintaa. Palvelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Palvelut koskevat myös kirkkoon kuulumattomia.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos etsit välineitä

  • vuorovaikutuksen parantamiseen
  • seksuaalisuuden, uskottomuuden, väkivallan, riitelyn tai mustasukkaisuuden käsittelyyn
  • eroon liittyvään pohdintaan

Parisuhteen ja perheen kysymyksissä voit tulla juttelemaan kasvokkain tai etäyhteydellä seurakuntien perheneuvojien kanssa. Pääasiallinen työmenetelmämme on pariterapia. Muita työmenetelmiämme ovat perhe- ja seksuaaliterapia sekä perheasiainsovittelu.

Miten perheneuvontaan pääsee?

Soittamalla ajanvarausnumeroon puh. 044 719 1535 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8–11. Toistaiseksi työskentelemme mukautetusti. Työskentelytapa sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 6Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Palvelemme kaikkia Päijät-Hämeen hyvinvointialueen asukkaita.

Lisätietoa Lahden perheasiainneuvottelukeskuksen palveluista löydät Parisuhdeapua.fi-sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä