Retkikuva Olostunturilta Lapista.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Haku syksyn retkille oli 30.8.–5.9.2021

Syksyn leiri-/retkiesitteen selattavan näköisversion voi lukea seuraavasta linkistä Selaa julkaisuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai
saavutettavan pdf-tekstiversion seuraavasta linkistä Lue esiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Perheiden teatteriretkelle la 18.12. Matilda-musikaaliin Tampereelle on vielä VAPAANA RETKIPAIKKOJA.
Soita ja ilmoittaudu p. 044 719 4633!

Syksyn retket:

1. Sukella suklaaseen ja Jumboon -retki 28.10.2021 (to)
    Sukella suklaaseen ja Jumboon -retken retkikirjeen voi lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

2. Perheiden teatteriretki Matilda-musikaaliin Tampereelle 18.12.2021 (la klo 13)

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.