Retkikuva Olostunturilta Lapista.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hei sinä tänä vuonna 6 vuotta täyttävä!

Kutsumme sinut yhden kummisi kanssa kesäretkelle Heinäsaareen la 21.8.2021

Heinäsaari on Lahden seurakuntien perinteinen leiripaikka Päijänteellä Asikkalassa.

Heinäsaaressa ulkoilemme, tutkimme luontoa, paistamme makkaraa, laulamme, leikimme ja askartelemme. Sauna on lämmin ja uimaankin pääsee! Varaa siis mukaan säänkestävät vaatteet ja halutessasi uimapuku ja pyyhe. Seurakunta tarjoaa makkaran, pullaa, mehua ja kahvia. Ota lapsellesi tarvittaessa omat eväät.

Heinäsaareen menemme Ali-laivalla, joka lähtee Vääksyn venesatamasta Majakkapaviljongilta, Ämmäntie 8. Autot jätetään Vääksyn keskustaan markettien pihaan. Laivamatka kestää kymmenisen minuuttia. Laivakyydit on porrastettu. Ilmoittautumisen yhteydessä näet oman lähtö- ja paluuajan.

Ilmoittautuminen ajalla 26.-30.7. klikkaamalla tästä linkistä.

Linkki aukeaa 26.7. klo 8.00 ja sulkeutuu 30.7. klo 23.55.

Esteen sattuessa ilmoita siitä tekstiviestillä mahdollisimman pian, jotta jonossa olijat voidaan ottaa mukaan, p. 044 719 1325.

Lahden seurakunnat, Kasvatus ja perheasiat

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Haku syksyn retkille on 30.8.–5.9.2021

Hakulinkki aukeaa ma 30.8. klo 8.00 ja sulkeutuu su 5.9. klo 24.00.

Syksyn leiri-/retkiesite ja hakuohjeet päivitetään tälle sivulle elokuussa.

Kesän retkitoiminta, retkille hakuaika ja hakuohje löytyvät seuraavalta sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesän leiri-/retkiesitteen voit lukea tästä, selaa julkaisuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Kesän leiri-/retkiesitteen saavutettava pdf-versio on luettavissa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.