Retkikuva Olostunturilta Lapista.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika kevään perheretkelle
on 7.-12.1.2021 (to-ti)

Hakulinkki aukeaa to 7.1. klo 8.00 ja sulkeutuu ti 12.1. klo 24.00.

Kevätkauden leiri-/retkiesitteen selattavan näköisversion voi lukea seuraavasta linkistä (Selaa julkaisua) tai saavutettavan pdf-tekstiversion seuraavasta linkistä (Kevätesite 2021).

Hakuohjeet:
1.    Haku leireille/retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta.
2.    Kun asioi asiointipalvelussa ensimmäisen kerran esim. ilmoittautumisessa, tulee asiakkaan rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta (vaatii pankkitunnukset). Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi -muodossa tai muu haluamasi. Salasana määritetään itse (8 merkkiä pitkä sisältäen väh. 3 erityyppistä merkkiä; pieni-, iso-, erikoismerkki, numero). Tallenna itsellesi tunnus ja salasana jatkokäyttöä varten.
3.    Rekisteröitymisen jälkeen pääsee jatkamaan leirille/retkelle hakemista ja jatkossa pääsee kirjautumaan asiointipalveluun, esim. ilmoittautumislinkin kautta suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
4.    Ensin suoritetaan leirien/retkien valinta, jonka jälkeen jatketaan hakulomakkeelle Jatka lomakkeelle -painikkeella.
5.    Rooli-valinta määrittää sen, missä roolissa kirjautunut käyttäjä on tekemässä hakemusta. Valitse 1. huoltaja, kun olet ilmoittamassa toista henkilöä (lasta) tilaisuuteen. Täytä lomakkeella kysytyt tiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistus -painikkeella.
6.    Esikatseluvaiheessa tarkistetaan annetut tiedot. Mikäli korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääsee takaisin edelliseen vaiheeseen korjaamaan tietoja. Mikäli annetuissa tiedoissa ei korjattavaa, niin Ilmoittaudu-painikkeella hakemus lähtee eteenpäin.
7.    Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä ja vahvistus tulee myös hakemuksessa annettuun s-postiin.

Lomake 2: Hakemus perheretkelle

Kevään perheretki:
Perheiden pääsiäinen Lapissa 31.3.–5.4. (ke–ma) Tunturikeimiö, Muonio

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.