Kuva Lapin tuntureilta.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain retken 6-vuotta täyttäville kummin kanssa. Retkestä lähetetään kotiin kutsu kesän aikana.

6-vuotiaiden kummiretki Heinäsaareen

Kutsumme 6 vuotta tänä vuonna täyttävät yhden kummin kanssa kesäretkelle Heinäsaareen lauantaina 17.8.2024. Retki on maksuton ja kestää noin 4 h.
Heinäsaari on Lahden seurakuntien perinteinen leiripaikka Päijänteellä Asikkalassa. Heinäsaaressa ulkoilemme, paistamme makkaraa, laulamme, leikimme ja askartelemme. Sauna on lämmin ja uimaankin pääsee. Seurakunta tarjoaa makkaran, pullan, mehua ja kahvia. Varaa siis mukaan säänkestävät vaatteet ja halutessasi uimapuku + pyyhe. Voit ottaa mukaan myös omat eväät. Heinäsaareen menemme Ali-laivalla, joka lähtee Vääksyn venesatamasta Majakkapaviljongilta, os. Ämmäläntie 8, Asikkala. Autot jätetään Vääksyn keskustaan markettien pihaan n. 1,5 km päähän. Laivamatka kestää noin kymmenisen minuuttia.
Laivakyydit on porrastettu klo 9.45–13.30 välille. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita ryhmän, jonka lähtö- ja paluuaika sopii teille. Laita ajat itsellesi muistiin. Esteen sattuessa ilmoita siitä mahdollisimman pian tekstiviestillä p: 044 719 1325.

Sitovat ilmoittautumiset 22.7. -11.8.2024 välisenä aikana:

Ilmoittautuminen 6-vuotiaiden kummiretkelle 22.7.-11.8.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä elo-/syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Syyskauden 2024 retket

Syksyn retkille haku on 30.8.–5.9.

Syksyn retkitiedot ja hakuohjeet päivitetään elokuun aikana.

Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkelle hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Hakemus retkille on SITOVA!
Retkimaksusta EI VOI ANOA VAPAUTUSTA!

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.