Retkikuva Olostunturilta Lapista.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika kevään perheretkelle
oli 7.-12.1.2021 (to-ti)

Kevätkauden leiri-/retkiesitteen selattavan näköisversion voi lukea seuraavasta linkistä (Selaa julkaisuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä) tai saavutettavan pdf-tekstiversion seuraavasta linkistä (Kevätesite 2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä).

Kevään perheretki:
Perheiden pääsiäinen Lapissa 31.3.–5.4. (ke–ma) Tunturikeimiö, Muonio. Retki EI TOTEUDU!

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.