Retkellä Olostunturilla Lapissa.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika kevätkauden retkille oli 7.–13.1.2020

Kevätkauden 2020 leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisu

HUOM!  Seuraavilla kevään retkillä ON VIELÄ VAPAITA RETKIPAIKKOJA.

• Täydenkuun pääsiäinen perheille Lapissa 8.–13.4. (ke–ma) Tunturikeimiö Muonio
  • Perheretki Tykkimäelle Kouvolaan 16.5. (la)

Soita ja ilmoittaudu (sitova ilmoittautuminen) p. 044 719 4633.

Kevätkauden retket:

• Pieni merenneito teatteriretki Helsinkiin 4.4. (la klo 13)
    Pieni merenneito teatteriretken retkikirjeen voi lukea/tulostaa tästä.
  • Täydenkuun pääsiäinen perheille Lapissa 8.–13.4. (ke–ma) Tunturikeimiö Muonio
  • Perheretki Tykkimäelle Kouvolaan 16.5. (la)

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.