Retkikuva Olostunturilta Lapista.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika syyskauden retkille on 4.–9.9.2020

Hakulinkki aukeaa perjantaina 4.9. klo 8.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 9.9. klo 24.00

Syyskauden 2020 leiri-/retkiesite päivitetään tälle sivulle elokuun 2020 aikana.

Hakulinkki ja -ohjeet päivitetään myös elokuun aikana.

Syyskauden retki:

• Sukella suklaaseen ja Jumboon -retki 23.10.2020 (pe)

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.