Retkikuva Olostunturilta Lapista.

Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille maalis-/huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Kevään 2022 leirien ja retkien
hakuaika oli 10.–16.1.2022.

Kevätkauden leiri-/retkiesitteen selattava näköisversio on luettavissa tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja
esitteen saavutettava pdf-versio on luettavissa tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Perheiden pääsiäinen Lapissa -retkellä vielä vapaana retkipaikkoja,
soita ja ilmoittaudu
p. 044 719 4633 (virka-aikana).

Kevään retket:

10. Pirkanmaan taikaa -retki 4.3. (pe), EI TOTEUDU!
11. Perheiden teatteriretki Mikkeliin 12.3. (la), EI TOTEUDU!
12. Perheiden pääsiäinen Lapissa 13.18.4. (kema) Tunturikeimiö, Muonio

Hakemus retkille on SITOVA!
Retkimaksusta EI VOI ANOA VAPAUTUSTA!

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.