Bedan pirtti

Rakokiventie 10, 15550 Nastola

Bedan pirtti

Rakokivessä sijaitseva Bedan Pirtti on kaikille ja kaikenikäisille avoin kohtaamispaikka, jossa voit pistäytyä juomaan kupin kahvia, jutustelemaan mukavassa seurassa tai lukemaan lehtiä. Ohjelmassa on keskiviikkoisin tuolijumppa ja perjantaisin muistijumppaa. Perjantaiaamupäivisin Bedan Pirtillä kokoontuu avoin päiväkerho 9-11. Ikäihmisillä on mahdollisuus osallistua klo 9.45 avoimen päiväkerhon kirkkohetkeen, jonka toimittavat pappi ja kanttori ja jäädä sen jälkeen teehetkeen yhdessä äitien ja lasten kanssa. Vapaaehtoiset emännät tulevat Bedan Pirtille keittämään kahvia klo 11 lähtien. Bedan Pirtillä järjestetään käsityötuokioita, askartelua, hartauksia, yhteislaulua sekä verenpaineen mittausta kerran kuukaudessa. Bedan Pirttiä pyörittävät vapaaehtoiset yhteistyössä Nastolan seurakunnan lähetyksen ja diakonian kanssa.

Avoimet ovet ke klo 10-13 ja pe klo 11-14

• Leppoisaa yhdessäoloa kahvikupin äärellä.

Aukioloajat ja syksyn 2017 ohjelma 6.9. alkaen:

Ke:   klo 10-13 Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa (1,50€).

klo 11-11:30 Tuolijumppa  (maksuton ja kaikille avoin). Tervetuloa!

klo 12:15  Hartaushetki

Pe:  klo 11-14 Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa (1,50€).

klo 11.30 Muistijumppaa

Bedan pirtin joulujuhlaa vietetään perjantaina 1.12. klo 11.15-14.

Joulutauko kestää 10.1. 2018 asti, jolloin Bedanpirtin seuraava emäntäpalaveri pidetään klo 13.

Mukaan kutsutaan myös uusia vapaaehtoisia Bedan Pirtin emänniksi ja isänniksi!  Tervetuloa!