Maksutonta terapiaa aikuisille

Aikuisten Walk in -terapia täydentää Lahden matalan kynnyksen mielenterveyspalveluita. Toiminta on suunnattu yli 30-vuotiaille työikäisille ja se on maksutonta ja anonyymia. Vastaanotto on Kauppakeskus Trion Palvelutorilla tiistaisin kello 16-19. Kesätauko: seuraava vastaanotto 6.8.2024 kello 16-19 (saavuthan paikalle ennen kello 18)

(Alle 30-vuotiaiden vastaanotto ma ja ke kello 15-18.)

Walk in terapia -aikuisille kuva

Walk in -terapiaan on helppo tulla, eikä se edellytä ajanvarausta. Voit tulla paikalle yksin tai puolison/ystävän kanssa. Syyksi riittää, että koet oireidesi vaivaavan sinua ja ajattelet terapian voivan auttaa. Voit tulla myös jos jonotat pääsyä mielenterveyspalveluihin tai jos sinulla on akuutti kriisi. Terapeuteilla on ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttikoulutus sekä alalle soveltuva korkeakoulututkinto.

Matalan kynnyksen mieleterveyspalvelut ovat suunnattu ensiavuksi mielenterveysongelmiin, mutta ne voivat olla täysin riittävä hoitomuoto moneen erilaiseen tilanteeseen. Walk in -terapia on kertaluontoista, mutta käyntikertojen määrää ei ole rajattu. Huom. toiminnassa tauko kesä-heinäkuun ajan. Seuraava vastaanotto 6.8.2024 kello 16-19

Voit lukea tarkemmin Walk in -terapiasta Lasten ja nuorten keskuksen verkkosivuilta.


Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja aikuisten Walk In -toiminnasta ja ajavarauksen mahdollisuuksista:

Diakoniatyöntekijä
Oskari Jurvanen
oskari.jurvanen@evl.fi / 044 7191 263