Kirkonseutu tarjoaa lukuelämyksiä ja tietoa seurakuntaelämästä

Sisällöltään kiinnostava ja ilmeeltään houkutteleva lehti.
Lukijapalaute

Kirkonseutu on Lahden, Hollolan, Heinolan, Asikkalan ja Tainionvirran seurakuntien julkaisema seurakuntamedia. Lue Kirkonseutua verkossa osoitteessa kirkonseutu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Verkkosivuilta löytyy myös digilehtiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joka on taitettu lehti digitaalisessa muodossa.

Toimitus sijaitsee Lahden seurakuntien viestintätoimistossa (Kirkkokatu 5, Lahti).

Painettu Kirkonseutu-lehti ilmestyy 14 kertaa vuonna 2022

Lehti ilmestyy 14 kertaa vuonna 2022, kevät- ja syyskaudella yleensä kolmen viikon välein, kesäaikaan harvemmin. Lehden painosmäärä on 86 000 kappaletta. Ilmestymiskalenteri ja aineistopäivämäärät löytyvät mediakortistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Jakelusta vastaa Posti Palvelut Oy. Lehti jaetaan kaikkiin mainosjakelun sallineisiin talouksiin julkaisijaseurakuntien alueella, eli Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Asikkalassa, Kärkölässä, Padasjoella, Kuhmoisissa, Sysmässä ja Hartolassa. Lisäksi lehden voi noutaa alueen kirkoista. Kirkonseudun voi myös tilata. Tilaa lehtiLinkki avautuu uudessa välilehdessä Linkki avautuu uudessa välilehdessätai soita tilaus puh. 044 719 1247

Mahdollisista lehden jakeluhäiriöistä pyydämme ilmoittamaan osoitteeseen reklamaatiot.paijat-hame@posti.com, soittamalla numeroon puh. 03 7575 285 tai verkkolomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kirkonseutu uudistettiin vuonna 2020. Painettu lehti ilmestyi uudistettuna tammikuussa ja verkkosivut maaliskuussa 2020.

Kirkonseudun päätoimittaja

Viestintäpäällikkö