Lasten käsiä maassa ringissä

Päiväleirit kesä 2024

Seurakuntien yhteiset päiväleirit 7-9-vuotiaille kesäkuussa. (Hakuaika oli 22.3.-1.4.2024)

Hakuaikana hakeneet ovat pääsääntöisesti saaneet toivomansa päiväleiripaikat. 
Vapaita paikkoja voi tiedustella puhelimitse: p. 044 7194 631. 

Päiväleirit ovat tarkoitettu 7-9-vuotiaille lahtelaisille lapsille. 10-vuotiaille suosittelemme harrasteleirejäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Päiväleiripäivät sisältävät paljon ulkoilua, pelejä, leikkejä ja askartelua sekä kesäisiä ohjelmatuokioita - hiljentymistä unohtamatta.
Leiripäivän pituus on klo 8.00-16.00 kaikilla päiväleireillä. Leiripäivään kuuluu lämmin ateria sekä välipala. Ohjaajina toimivat seurakuntien ammattitaitoiset lastenohjaajat sekä nuoret isoset. 

Siikaniemen päiväleireihin sisältyy yhteiskuljetus Marolankadun pysäkiltä, lähtö klo 8.00 ja paluu klo 16.00. Kariston, Launeen, Luomaniemen sekä Ahtialan päiväleireille ei ole kuljetusta, koska ne ovat tarkoitettu lähinnä alueen lapsille. 

Lapsi voi osallistua yhdelle tai useammalle päiväleiriviikolle, jos tilaa riittää. Leiripaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin niille voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakujärjestyksellä ei ole merkitystä.

Päiväleirihakua koskevat tiedustelut kasvatuksen toimistosta: p. 044 719 4631 tai lahti.kasvatus@evl.fi

Päiväleirien sisällöstä vastaavat lastenohjaajat sekä varhaiskasvatuksen esimies Anne Granlund (p. 044 719 1253). Lastenohjaajien yhteystiedot löytyvät leirikirjeestä. 

Kesän leiri-/retkiesitteen selattava näköisversio on luettavissa seuraavasta linkistä selaa julkaisuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja
saavutettava pdf-tekstiversio on luettavissa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Päiväleirit kesällä 2024:

 • Siikaniemen leirikeskus (yhteiskuljetus Marolankadulta)
  3.–7.6. 
  10.–14.6. TÄYNNÄ
  17.-20.6.
  24.-28.6.

   
 • Luomaniemen leirikeskus (Luomaniementie 1) (ei kuljetusta)
  3.–7.6. 
  10.–14.6.
  (17.-20.6.EI TOTEUDU)
  24.-28.6.

   
 • Kariston seurakuntakoti (Hietapellonkatu 4) (ei kuljetusta)
  3.–7.6.
  10.-14.6. 

   
 • Launeen kirkko (Tapparakatu 22) (ei kuljetusta)
  3.–7.6. TÄYNNÄ

  10.–14.6.
   
 • Ahtialan seurakuntakeskus (Alasenkatu 4) (ei kuljetusta)
  3.–7.6.
  (10.–14.6. EI TOTEUDU)

Sähköinen haku on päättynyt. Voit ilmoittaa lapsesi päiväleireille puhelimitse:
p. 044 7194 631.     


Tieto päiväleirille pääsystä on lähetetty kaikille hakuaikana hakeneille sähköpostitse. Leirikirjeet lähetetään koteihin toukokuun aikana. 

Vapaita päiväleiripaikkoja voi tiedustella hakuajan jälkeen toimistosta p. 044 719 4631 (avoinna ma-pe 9-15).

Leirimaksu:

Lahden seurakunnat on pääsääntöisesti siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Lasku toimitetaan maksajalle sähköisen asiointipalvelun kautta, josta tulee tieto asiakkaan sähköpostiin. Laskun voi maksaa kuluitta eräpäivään asti asiointipalvelun kautta. Eräpäivän jälkeen lähetetyistä paperilaskuista veloitamme 5 €.

Siikaniemen päiväleirit (sis. kuljetuksen ja ruokailut)
70€/lapsi/vko tai
60€/lapsi/vko ev.lut.kirkon jäsenille.

Kariston, Launeen, Ahtialan sekä Luomaniemen päiväleirit (sis. ruokailut, ei kuljetusta)
50€/lapsi/vko tai
40€/lapsi/vko ev.lut.kirkon jäsenille.

-------------------

Vapautus leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavan maksuvapautushakemuksen voit tulostaa tästä: Päiväleirien maksuvapautuslomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Maksuvapautushakemusten on oltava perillä Kasvatuksen ja perheasioiden toimistossa ti 31.5.2024 mennessä.

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Maksuvapautuksia ei myönnetä takautuvasti. 


---------------------

Päiväleiripaikan peruminen

Mikäli joudutte perumaan lapsenne saaman päiväleiripaikan, niin perumisilmoitus tulee tehdä alla olevan linkin kautta kohdassa PÄIVÄLEIRIN PERUMINEN (vaatii kirjautumisen sähköiseen asiointipalveluun). Emme ota vastaan puhelin tai tekstiviestiperumisia! 
Leiripaikan peruminen tulee tehdä kunkin lapsen/leirin kohdalta omana ilmoituksena.
Leirin perumisilmoitus tulee olla tehtynä vähintään 7 arkipäivää ennen leirin alkua, jotta saamme ajoissa tiedon vapautuneesta leiripaikasta leirin varasijalla oleville hakijoille. Kyseisen määräajan jälkeen perutuista leireistä on maksettava leirimaksu, ellei hakijalla ole osoittaa lääkärintodistusta sairastapauksessa. Jos leiriläinen sairastuu esim. edellisenä iltana, niin siitä tulee leirin perumisen lisäksi ilmoittaa myös leirinohjaajalle, puhelinnumero löytyy leirikirjeestä. Jos leiriläinen sairastuu leirillä, leirilaskua ei hyvitetä.

PÄIVÄLEIRIN PERUMINENLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Mikäli olette myöhemmin perumassa lapsenne saamaa TOISTA leiripaikkaa, niin leiripaikan perumisilmoitus tulee tehdä Lahden seurakuntien sähköisen asiointipalvelun kautta seuraavasti: Sähköinen asiointipalveluLinkki avautuu uudessa välilehdessä Kirjaudu sisään omilla käyttäjätunnuksilla - valitse välilehti Tapahtumailmoittautumiset - muokkaa PÄIVÄLEIRIN PERUMINEN-tilaisuutta (vihreä Muokkaa-painike oikealla) ja lisää peruttavana oleva leiri - muokkaa/tarkista lomakkeen tiedot - tallenna muutokset. Perumisilmoituksesta tulee vahvistus sähköpostiin. 

Mikäli peruminen ei onnistu asiointipalvelun kautta, olettehan yhteydessä toimistoon sähköpostitse: lahti.kasvatus@evl.fi 


---------------------

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

---------------------

Tietosuojaseloste

Päiväleirien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea Linkki avautuu uudessa välilehdessätästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä