Päiväkerhot alkavat tammikuussa 2022 viikolla 2

Päiväkerhotoiminta on lapsilähtöistä ja korostamme varhaiskasvatuksessa lapsuuden merkitystä ja ainutlaatuisuutta. Lapsen hyvinvointia ja turvallisuudentunnetta vahvistaa tietoisuus  ja kokemus siitä, että hän kelpaa sekä ihmisille että Jumalalle, joka rakastaa ja pitää hänestä huolen. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Toiminnan alkaessa kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti ja mahdollisuuksien mukaan ulkona. Seuraamme tarkkaan korona ajan ohjeistuksia ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä nettisivuilla. Sisätiloissa noudatamme turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa. SAIRAANA ei saa tulla kerhoon!

Nastolan seurakuntatalo, Immiläntie 2

Päiväkerho 310,    3 - 6-vuotiaat, maanantaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.00

Villähteen seurakuntakoti, Suppalantie 6

Päiväkerho 313,    3 - 6-vuotiaat, torstaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.00

Päiväkerhot alkavat  elokuussa viikolla 33. Syysloma on viikolla 43. Kerhojen joululoma alkaa viikolla 50 ja keväällä 2022 kerhot jatkuvat viikolla 2. Hiihtolomaa vietämme viikon 9. Kerhot päättyvät viikolla 20. Kevätjuhla päivä on 24.5 oman kerhon kesken.

Hakulomake päiväkerhoon löytyy www.lahdenseurakunnat.fi -sivulta.

Päiväkerhoa koskevissa asioissa voitte olla yhteydessä Anne Granlundiin, puh. 044 719 1253, sähköposti anne.granlund@evl.fi