Eläkeläisten tiistai

Tule viettämään mukavaa päivää Eläkeläisten tiistaihin. Kaikille avoin Eläkeläisten tiistai kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistai kello 10.30-12.30. Alussa hartaushetki, jonka jälkeen noin tunnin mittainen ohjelma ja lopuksi yhteinen lounas. Lounaan hinta 5 €.

Eläkeläisten tiistai jatkuu 6.9.2022

6.9. Diakonia Ruokana: Mantelikala, perunat/perunasose

20.9 Rukous Virpi Vikman ruokana: kaalilaatikko

4.10 Käskyt Ville Malm ruokana: kanakastike ja riisi

18.10 Kaste Jaana Sahamies ruokana: lohikiusaus/lohilaatikko

1.11 Presidenttien puolisot III Tomi Alasalmi ruokana: lihamureke, sienikastike

15.11 Sakramentit Matti Piispanen ruokana: siskonmakkarakeitto, puolukkarahka

29.11 Jumalanpalvelus Kari Eskelinen ruokana:rosolli, vihersalaatti, silli, kinkku, laatikot ja peruna

Omaishoidettavien ryhmä

Luomaniemen leirikeskuksessa toimii ryhmä omaishoidettaville.  Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää toimintaa omaishoidossa oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 5€. Ruokailun jälkeen on kullakin kerralla erilaista ohjelmaa ja kahvitteluhetki. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Omaishoidettavien ryhmästä kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Riikkaliisa Joentaustaan 050-4127023.

Nastolan seurakunta
PL84 (käyntiosoite Immiläntie 2)
15111 Lahti

Vanhustyö