Eläkeläisten tiistai

Tule viettämään mukavaa päivää Eläkeläisten tiistaihin. Kaikille avoin Eläkeläisten tiistai kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistai kello 10.30-12.30. Alussa hartaushetki, jonka jälkeen noin tunnin mittainen ohjelma ja lopuksi yhteinen lounas. Lounaan hinta 5 €.

Eläkeläisten tiistai jatkuu 6.9.2022

6.9.    Diakonia    lounas: mantelikala, perunat/perunasose

20.9.  Rukous: Virpi Vikman    lounas: kaalilaatikko

4.10.  Käskyt: Ville Malm    lounas: kanakastike ja riisi

18.10. Kaste: Jaana Sahamies    lounas: lohikiusaus/lohilaatikko

1.11.   Presidenttien puolisot III: Tomi Alasalmi    lounas: lihamureke, sienikastike

15.11. Sakramentit: Matti Piispanen    lounas: siskonmakkarakeitto, puolukkarahka

29.11. Jumalanpalvelus: Kari Eskelinen    jouluinen lounas: rosolli, vihersalaatti, silli, kinkku, laatikot ja peruna

Omaishoidettavien ryhmä

Luomaniemen leirikeskuksessa toimii ryhmä omaishoidettaville.  Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää toimintaa omaishoidossa oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 5€. Ruokailun jälkeen on kullakin kerralla erilaista ohjelmaa ja kahvitteluhetki. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Omaishoidettavien ryhmästä kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä: Jenny Lindström p. 040 4818320