Eläkeläisten palvelupäivät

Tule viettämään mukavaa päivää eläkeläisten palvelupäivään. Kaikille avoin eläkeläisten palvelupäivä kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistain kello 11:30 - 13:00. Alussa meillä on yhteinen hartaushetki, jonka jälkeen lounas ja noin tunnin mittainen ohjelma. Ohjelman sisältö vaihtelee ja toivomuksia sisällöstä saa esittää. Lounaan hinta 5,50€. Kyyditykset haja-asutusalueilta: pyynnöät maanantaina klo 9 -12 Tiia Rantaselle puh. 050 412 7021. Omakustannus 2€/suunta.

3.9. Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tukimuodot sairastuneelle ja läheiselle.
Broileria ratatouille kastikkeessa, riisi

17.9. Sydän- ja verisuonitautien ennalta ehkäisy, hoito & yhdistyksen antama vertaistuki.

–Sydänyhdistys, Maija-Liisa Lindqvist
Stroganoff ja perunat

1.10. Lajittelu neuvontaa, asiaa mm. muovipakkausten lajittelusta.

–PHJ Johanna Ulmanen
Kaalikääryleet

15.10 Tarinat presidenttien puolisoista jatkuu. – Tomi Alasalmi

Uunilohi, kermaperuna

29.10. Kuvaelma: Wanha Pelargonia & Yhteislauluja

Lihamureke, perunamuusi

12.11. Hyvä Sanoma – Anne-Maria Rämö

Karjalanpaisti, perunat

26.11. Retkipäivä Siikaniemeen (Ilmoittautumiset 29.10 mennessä, ohjelma tarkentuu lähemmin)
Hinta 11€ sis. lounas & kahvit + kuljetus

Keskiviikko 11.12. Joulunäytelmä klo 13:30 – 15:30

Bedan pirtti avoimet ovet

Tervetuloa Bedan pirtille, joka on kaikille ja kaikenikäisille avoin kohtaamispaikka. Voit pistäytyä täällä juomassa kupillisen kahvia, jutustelemassa mukavassa seurassa tai lukemassa lehtiä. Bedan pirtillä on vapaaehtoisia emäntiä ja tähän iloiseen porukkaan pääset myös halutessasi mukaan ottamalla yhteyttä Marja Saloon 050 412 7023

Avoimet ovet keskiviikkona klo 10.00-13.00 ja perjantaina klo 11.30-14.00

Keskiviikkona tulijumppa klo 11.00-11:30 ja hartaushetki 12:15

Perjantaina muistijumppa 12:30 alkaen.

Tervetuloa!

Nastarinki, ryhmä omaishoidettaville

Palvelukeskus Linnunlaulussa toimii ryhmä omaishoidettaville. Ryhmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa. Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää toimintaa omaishoidossa oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 6,70€. Ruokailun jälkeen on mahdollista osallistua yhteiseen ohjelmaan Linnunlaulun avoimen päivätoiminnan kanssa. Päivän päätteeksi on oman ryhmän ohjelmaa ja kahvia/teetä. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Nastarinki kokoontuu joka toinen tiistai Palvelukeskus Linnunlaulussa, Toritie 10, klo 11-30-16:00. Tarkemmat päivämäärät voit tiedustella.

Ruokailun hinta vaihtelee ruuan mukaan 7€ - 10€, joka tulee olla käteisenä mukana. Muuten päivän ohjelma maksutonta.

Kuljetukseen on mahdollista saada Nastolan seurakunnan kustantama taksikuljetus.

Tiedustelut diakoni Tiia Rantaselle