Eläkeläisten Nastapäivät

Tule viettämään mukavaa päivää Eläkeläisten Nastapäivään. Kaikille avoin Eläkeläisten Nastapäivä kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistain kello 10.30-12.30. Alussa meillä on yhteinen hartaushetki, jonka jälkeen noin tunnin mittainen ohjelma ja lopuksi yhteinen lounas. Lounaan hinta 5 €. 

7.9. Tullaan tutuiksi Riikkaliisa Joentausta    Lounas:kaalilaatikko

21.9 Diakoninen seurakunta, mitä se voisi olla? Kai Henttonen  Lounas: Kalakeitto

5.10 Nepalin terveisiä ja kuulumisia Elina Lind  Lounas: Jauhelihamureke ja perunat

19.10 Suomen presidenttien rouvat II Tomi Alasalmi  Lounas: broilerikastike ja täysjyväriisi

2.11 Visailua ja ehkä kisailua Riikkaliisa Joentausta lounas: Lihakeitto

16.11 Nastolan hautausmaa Matti Oijala  Lounas: possunlihakastike ja perunat

30.11 Jouluista musiikkia ja toivevirsiä yhteislaulaen Sannamaria  Salli  Lounas: koskenlaskijalohi venäläiseen tapaan

 

Bedan pirtin avoimet ovet

Tervetuloa Bedan pirtille, joka on kaikille ja kaikenikäisille avoin kohtaamispaikka. Voit pistäytyä täällä juomassa kupillisen kahvia, jutustelemassa mukavassa seurassa tai lukemassa lehtiä. Bedan pirtillä on vapaaehtoisia emäntiä ja tähän iloiseen porukkaan pääset myös halutessasi mukaan ottamalla yhteyttä Hanna-Kaisa Varjoseen 050 412 7021

Bedan pirtin syyskausi alkaa 8.9.Tervetuloa!

Avoimet ovet keskiviikkona klo 10.00-13.00 ja perjantaina klo 12.00-14.30. 

Keskiviikkona hartaus 11.30 ja tuolijumppa klo 12.00-12:30   Tervetuloa!

Perjantaisin vaihtuvaa ohjelmaa: muistijumppaa, yhteislaulua, kädentöitä.  Verenpaineen mittausta joka kuukauden 4. perjantai 12-13

Tervetuloa!

Nastarinki, ryhmä omaishoidettaville

Palvelukeskus Linnunlaulussa toimii ryhmä omaishoidettaville. Ryhmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa. Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää toimintaa omaishoidossa oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 6,70€. Ruokailun jälkeen on mahdollista osallistua yhteiseen ohjelmaan Linnunlaulun avoimen päivätoiminnan kanssa. Päivän päätteeksi on oman ryhmän ohjelmaa ja kahvia/teetä. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Omaishoidettavien ryhmästä kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Riikkaliisa Joentaustaan 050-4127023

Ryhmän toiminta tarkentuu myöhemmin syksyllä 2021