Tukea vanhemmille - aikaa parisuhteelle

Perhe on elämän ydintä. Sieltä lähtee yksilön ja yhteiskunnan hyvinvointi. Kristillinen uskon arvot ja perheen rukouselämä suojaavat ja tukevat lapsen sekä aikuisen elämää. Kodista lähtee myös lapsen kristillinen kasvu.  Kaikkea tätä hyvää kasvua seurakunnan perhetyö haluaa tukea.

Perhekerhoissa eletään vauva- ja lapsiperheiden arjen kysymyksissä. Parisuhdetilaisuudet vahvistavat vanhempien keskinäisiä suhteita. Vanhempien keskinäinen suhdehan on lapsen varsinainen koti. Perhemessuissa on mahdollista kokea Jumalan hoitoa. Tule mukaan!

PERHEKERHOT:

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, vauvoista alkaen, oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin. Perhekerhossa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Hiljennymme kerhoalttarin ääressä, laulamme ja leikimme yhdessä, joskus askartelemme. Kahvi- ja mehuhetki kuuluu myös kerhon ohjelmaan. Aikuisten ohjelmassa voi olla keskustelua eri aiheista. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

PERHEKERHOT OVAT TAUOLLA 15.3-30.4.2021 !

Perhekerhojen ja avoimien ollessa tauolla, perheillä on mahdollisuus pyytää ulkoilutusapua.
Lastenohjaajat voivat hakea lapset/lapsen ulkoilemaan kotiovelta MA-PE klo: 8.30-11 välisenä aikana.
Varaukset soittamalla Anne Granlund puh: 044-7191 253

• Villähteen seurakuntakoti, Suppalantie 6, puh. 050 412 7057 maanantaisin klo 9.00–11.00
  • Musiikkiperhekerho Nastolan seurakuntatalo, Immiläntie 2, puh. 050 412 7062 torstaisin klo 9.00–11.00
  • Musiikkiperhekerho Bedanpirtti, Rakokivenkatu 10, puh. 040 480 5570 perjantaisin klo: 9.00-11.00

Aluehallintovirasto AVI:n velvoittavan ohjeen mukaisesti rajaamme seurakunnan kokoontuvaa ryhmätoimintaa siten, että ryhmiin voi osallistua maksimissaan 6 aikuista/ryhmä, mukaan lukien työntekijät. Turvallisuuden lisäämiseksi kokoonnumme pääsääntöisesti ulkotiloissa.

Tästä johtuen avoimissa päiväkerhoissa, perhekerhoissa sekä perhemuskareissa läsnä olevien AIKUISTEN lukumäärä on maksimissaan 6 henkilöä.
Suosittelemme maskien käyttöä! Musiikkiperhekerhoissa ei pandemian aikana lauleta.

Pyhäkoulukirjeen tilaaminen on oiva tapa tukea lasta hengellisessä kasvussa. Kirjepyhäkoulu tuo lapselle kerran kuukaudessa oman pyhäkouluhetken kotiin. Ilmoittaudu, ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä tarinoita, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa. Kirjepyhäkoulu on kaikille lapsille avoin ja ilmainen. Ilmoittaudu Päiville, paivi.reinikka@evl.fi

KIRKOT JA TAPAHTUMAT NASTOLAN SEURAKUNNASSA:

Seuraa Nastolan seurakunnan youtube kanavaa - siellä julkaistaan aasin kumma pääsiäisviikko viikolla 11

Pääsiäis ikkunat tulevat myös tänä vuonna Nastolan srk talon ikkunaan 19.3-6.4 väliseksi ajaksi.
Halutessassi voit ottaa mukaan virpomavitsan, pienen palan leipää sekä viinirypäleitä.

KESÄKUUSSA:

7.6 Perheiden saunaillat alkavat kerran viikossa maanantaisin Luomaniemessä

50 412 7057 Villähteen seurakuntakoti
50 412 7057 Villähteen seurakuntakoti
Lahden seurakuntayhtymä Nastolan seurakunta

Lastenohjaaja joka tekee perhetyötä Nastolan seurakunnassa

Kappalainen
Nastolan seurakunta
Posti: PL 84, 15111 Lahti (Käyntiosoite Immiläntie 2, 15560 Nastola)

Lapsi- ja perhetyön pastori

Koululaisten iltapäivätoiminta, Erstaan koulu, Kärrytie 7 klo: 12-16

vs. diakoniatyöntekijä