Tukea vanhemmille - aikaa parisuhteelle

Perhe on elämän ydintä. Sieltä lähtee yksilön ja yhteiskunnan hyvinvointi. Kristillinen uskon arvot ja perheen rukouselämä suojaavat ja tukevat lapsen sekä aikuisen elämää. Kodista lähtee myös lapsen kristillinen kasvu.  Kaikkea tätä hyvää kasvua seurakunnan perhetyö haluaa tukea.

Perhekerhoissa eletään vauva- ja lapsiperheiden arjen kysymyksissä. Parisuhdetilaisuudet vahvistavat vanhempien keskinäisiä suhteita. Vanhempien keskinäinen suhdehan on lapsen varsinainen koti. Perhemessuissa on mahdollista kokea Jumalan hoitoa. Tule mukaan!

PERHEKERHOT:

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, vauvoista alkaen, oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin. Perhekerhossa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Hiljennymme kerhoalttarin ääressä, laulamme ja leikimme yhdessä, joskus askartelemme. Kahvi- ja mehuhetki kuuluu myös kerhon ohjelmaan. Aikuisten ohjelmassa voi olla keskustelua eri aiheista. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

• Villähteen seurakuntakoti, Suppalantie 6, puh. 050 412 7057 maanantaisin klo 9.00–11.00
  • Musiikkiperhekerho Nastolan seurakuntatalo, Immiläntie 2, puh. 050 412 7062 torstaisin klo 9.00–11.00
  • Musiikkiperhekerho Bedanpirtti, Rakokivenkatu 10, puh. 040 480 5570 perjantaisin klo: 9.00-11.00

Aluehallintovirasto AVI:n velvoittavan ohjeen mukaisesti rajaamme seurakunnan kokoontuvaa ryhmätoimintaa siten, että ryhmiin voi osallistua maksimissaan 10 aikuista/ryhmä, mukaan lukien työntekijät. Turvallisuuden lisäämiseksi kokoonnumme pääsääntöisesti ulkotiloissa.

Tästä johtuen avoimissa päiväkerhoissa, perhekerhoissa sekä perhemuskareissa läsnä olevien AIKUISTEN lukumäärä on maksimissaan 10 henkilöä.
Suosittelemme maskien käyttöä! Musiikkiperhekerhoissa ei pandemian aikana lauleta.

KIRKOT JA TAPAHTUMAT NASTOLAN SEURAKUNNASSA:

HELMIKUU:

7.2 Vauvakirkko ja Kastemessu Nastolan kirkossa klo: 16

16.2 Laskiaistapahtuma Erstaan koululla

MAALISKUU:

14.3 Kummin kanssa kirkkoon Nastolan kirkossa klo: 16

30.3 Päivähoidon pääsiäiskirkot Nastolan kirkossa klo: 9 ja 10

31.3 Päivähoidon pääsiäiskirkko Nastolan kirkossa klo: 9

TOUKOKUU:

22.5 Vuonna 2020 6 -vuotta täyttäneiden kummiretki Heinäsaareen (siirtyi vuodelta 2020)

KESÄKUUSSA:

7.6 Perheiden saunaillat alkavat kerran viikossa maanantaisin Luomaniemessä