Tukea vanhemmille - aikaa parisuhteelle

Perhe on elämän ydintä. Sieltä lähtee yksilön ja yhteiskunnan hyvinvointi. Kristillinen uskon arvot ja perheen rukouselämä suojaavat ja tukevat lapsen sekä aikuisen elämää. Kodista lähtee myös lapsen kristillinen kasvu.  Kaikkea tätä hyvää kasvua seurakunnan perhetyö haluaa tukea.

Perhekerhoissa eletään vauva- ja lapsiperheiden arjen kysymyksissä. Parisuhdetilaisuudet vahvistavat vanhempien keskinäisiä suhteita. Vanhempien keskinäinen suhdehan on lapsen varsinainen koti. Perhemessuissa on mahdollista kokea Jumalan hoitoa. Tule mukaan!

PERHEKERHOT:

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, vauvoista alkaen, oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin. Perhekerhossa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Hiljennymme kerhoalttarin ääressä, laulamme ja leikimme yhdessä, joskus askartelemme. Kahvi- ja mehuhetki kuuluu myös kerhon ohjelmaan. Aikuisten ohjelmassa voi olla keskustelua eri aiheista. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

PERHEKERHOT alkavat viikolla 33

Maanantaisin klo: 9-11 Villähteen seurakuntakoti, Suppalantie 6
Torstaisin       klo: 9-11 Nastolan srk talo, Immiläntie 2 (MUSIIKKIPERHEKERHO)
Perjantaisin   klo: 9-11 Bedan pirtti, Rakokiventie 10 (MUSIIKKIPERHEKERHO)

Lisätiedot puh: 050 412 7056 / Päivi Reinikka

Pyhäkoulukirjeen tilaaminen on oiva tapa tukea lasta hengellisessä kasvussa. Kirjepyhäkoulu tuo lapselle kerran kuukaudessa oman pyhäkouluhetken kotiin. Ilmoittaudu, ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä tarinoita, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa. Kirjepyhäkoulu on kaikille lapsille avoin ja ilmainen. Ilmoittaudu Päiville, paivi.reinikka@evl.fi

KIRKOT JA TAPAHTUMAT NASTOLAN SEURAKUNNASSA:

Tervetuloa seurakuntatalolle tekemään erilaisia rastitehtäviä. Etsimään ja pohtimaan omia ja kamujen vahvuuksia. Rastiradalla huomataan hyvä itsessä ja muissa.

50 412 7057 Villähteen seurakuntakoti
50 412 7057 Villähteen seurakuntakoti
Lahden seurakuntayhtymä Nastolan seurakunta

Lastenohjaaja joka tekee perhetyötä Nastolan seurakunnassa