varhaisnuoria kerhossa

Kouluikäiset 7-14v

Säännöllistä toimintaa kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia harrastekerhotoimintaa alakouluikäisille (7-14-vuotiaat) tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakunnan toimipisteet Mukkulassa, Ankkurissa, Metsäpellossa ja Kirkkokatu 7:ssa sekä Kivimaan koulussa. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot toiminnastamme saat kysymällä meiltä työntekijöiltä.

Alla luetellun harrastetoiminnan lisäksi varhaisnuorisotyö järjestää myös leirejä ja retkiä sekä olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja täältä (leirit), täältä (retket),  Kirkonseutu-lehdestä sekä kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavista esitteistä.

Harraste-, leiri- ja retkitoiminnan lisäksi seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa myös iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivän jälkeen. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältä.

Alla pikalinkit seurakuntien kouluikäisille tarjoamaan toimintaan:

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunnan varhaisnuorille suuntaamat kerhot löydät seurakunnan Jovijunnut-nettisivuilta.

Keski-Lahden seurakunta

Keski-Lahden seurakunnan varhaisnuorille suunnatun toiminnan löydät seurakunnan nuorisotyön nettisivuilta.

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta julkaisee ajankohtaiset tiedot tarjoamastaan harrastetoiminnasta Launeen seurakunnan nuoret -nettisivuillaan kohdassa "kouluikäiset".

Salpausselän seurakunta

Syksyn 2019 ohjelma:

Ohjelmalliset kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille tytöille ja pojille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu kerhopaikassa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot kokoontuvat 2.9.- 6.12.2019, eivät koulujen syylomalla.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10

• su klo10 - 10.45 PYHÄKOULU

Harjunalustan seurakuntakoti, Okeroistentie 58

Jalkarannan koulu, monitoimitalo Jalo, Sarvikuja

•

Kerhojen koko on min 5 ja max 15 kerholaista. Kerhoihin ei ennakkoilmoittautumisia.

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana tai pyhäkoulunopettajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.
Pohjakoulutusta ei tarvita- me koulutamme.

PERHEMESSUT

• Salpausselän kirkolla 29.9. mukana GospelKids, 17.11. kummikirkko ja 15.12. lasten kauneimmat joululaulut klo10.

GOSPEL KIDS laulu- ja musiikkiryhmä alakouluikäisille Harjunalustan seurakuntakodilla, os. Okeroistentie 58. Ryhmä kokoontuu musisoimaan noin joka toinen sunnuntai 8.9. alkaen klo12. Ensimmäisellä kerralla jaetaan kaikkien syksyn kokoontumiskertojen tiedot. Lauletaan ja liikutaan gospelmusiikin tahtiin. Välillä myös esiinnytään. Lisätiedot Marja Lainio- Nurminen, p. 040 5967567 tai marja.lainionurminen@wippies.com

Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti tea.harkonen@evl.fi