varhaisnuoria kerhossa

Kouluikäiset 7-14v

Säännöllistä toimintaa kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia harrastekerhotoimintaa alakouluikäisille (7-14-vuotiaat) tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakunnan toimipisteet Mukkulassa, Ankkurissa, Metsäpellossa ja Kirkkokatu 7:ssa sekä Kivimaan koulussa. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot toiminnastamme saat kysymällä meiltä työntekijöiltä.

Alla luetellun harrastetoiminnan lisäksi varhaisnuorisotyö järjestää myös leirejä ja retkiä sekä olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja täältä (leirit), täältä (retket),  Kirkonseutu-lehdestä sekä kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavista esitteistä.

Harraste-, leiri- ja retkitoiminnan lisäksi seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa myös iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivän jälkeen. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältä.

Alla pikalinkit seurakuntien kouluikäisille tarjoamaan toimintaan:

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunnan varhaisnuorille suuntaamat kerhot löydät seurakunnan Jovijunnut-nettisivuilta.

Keski-Lahden seurakunta

Keski-Lahden seurakunnan varhaisnuorille suunnatun toiminnan löydät seurakunnan nuorisotyön nettisivuilta.

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta julkaisee ajankohtaiset tiedot tarjoamastaan harrastetoiminnasta Launeen seurakunnan nuoret -nettisivuillaan kohdassa "kouluikäiset".

Salpausselän seurakunta

Kevät 2020 ohjelma:

Ohjelmalliset kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille tytöille ja pojille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu kerhopaikassa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot kokoontuvat 7.1.- 30.4.2020, eivät koulujen talvilomalla.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

• ke klo17-19 ASKARTELU- PUUHAKERHO 1-4.- luokkalaiset tytöt ja pojat

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10

• ma klo 17-19 PUUHAILEVAKOKKI- kerho 1-6.- luokkalaiset tytöt

Harjunalustan seurakuntakoti, Okeroistentie 58

• ti klo15.30- 17.30 KOKKIJELLONAT- kerho  1-3. luokkalaiset tytöt ja pojat.
  • ke klo 16.30- 18.30 ILTAPERHEkerho kaikenikäisille lapsille ja aikuisille suunnattu kerho, yhdessäoloa, laulua, leikkiä.

Jalkarannan koulu, monitoimitalo Jalo, Sarvikuja

• ti klo16-17. LIIKUNTAkerho, käynti O- ovesta. Liikunnanriemua 1-6. luokkalaiset tytöt ja pojat

Kerhojen koko on min 5 ja max 15 kerholaista. Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä kerhokerralla. Jos enemmän tulijoita kuin mahtuu, arvomme kerhopaikat.

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana tai pyhäkoulunopettajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.
Pohjakoulutusta ei tarvita- me koulutamme.

MUSKARIMESSUT

• Salpausselän kirkolla 19.1. ja 5.4.  klo10.  Messussa kuljetaan musiikin matkassa, yhdessä leikkien ja laulaen. Messun jälkeen tarjolla kahvia, mehua ja suolasta haukattavaa.

GOSPEL KIDS

Tervetuloa mukaan GospelKids lauluryhmään, joka on ollut toiminnassa
tammikuusta 2018 asti. Tämä iloinen ryhmä on tarkoitettu
alakouluikäisille laulamisesta ja liikkumisesta innostuneille. Ryhmä
keikkailee säännöllisesti eri tilaisuuksissa ja laulamme monen tyylistä
musiikkia. Harjoittelemme joka toinen viikko Harjunalustan
seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 12–13. Tarkemman aikataulun saa, kun
tulee mukaan harjoituksiin. Kevätkausi käynnistyy 12.1.2020..

Lisätietoja antaa ryhmänvetäjä Marja Lainio-Nurminen
s-posti marja.lainionurminen@wippies.com tai puh.040 596 7567

Perheiden TALVItapahtuma Tapanilan hiihtomajalla 15.2.2020 klo10-13.

Talvista tekemistä koko perheelle Yhteisvastuun hyväksi: mm Onnenpyörä ja liikuntarata, munkkimyyntiä, kuumaa mehua ja makkaraa.

Ilta äidin kanssa Harjunalustan seurakuntakodilla ke 6.5.2020 klo 17- 20.30.

Kädentaitoja, herkkuhetkiä sekä hiljentymistä yhteisissä puuhapajoissa.

Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti tea.harkonen@evl.fi