Pyhäkoulut

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja myös vanhemmat. Ovet ovat auki myös lähialueen muille aikuisille. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta. Tervetuloa!

Mitä pyhäkoulu on?

Se on leikkiä ja laulua. Se on askartelua ja naurua. Siellä touhuan ja hiljennyn ja taivaan Isän puoleen käännyn.

Pyhäkoulussa opin paljon uutta, tarinoista Raamatun salaisuutta. Siellä pienten ja isojen kanssa olen turvassa kasvamassa.

Aikuisille tiedoksi

Pyhäkoulu sopii 3 - 14 - vuotiaille, mutta pienemmätkin voivat osallistua tutun aikuisen kanssa yhdessä. Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisten kunnioittamista ja muita elämän perusasioita.

Kevätkausi 2020
Joutjärven seurakunta

Pyhäkoulut kokoontuvat vko 2 - 19. Pyhäkoulua ei ole vko 9 eikä arkipyhinä.

Ahtiala

Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4, perjantai klo 18 (parittomat viikot) Esikoiset ry:n pyhäkoulu 3 - 6 -vuotiaille ja 7 - 10 - vuotiaille alkaen 17.1.

Joutjärvi

Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, lapsityön huone, Kohtaamispaikan pyhäkoulu sunnuntai (parittomat viikot) klo 17.00 alkaen 5.1.
Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, lapsityön huone, Kipinämessun aikana pyhäkoulu 12.1., 9.2., 8.3., 5.4., 3.5.
Joutjoentie 2, kotipyhäkoulu Särkiö, joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 18.00 alkaen 20.1.

Lisätietoja Joutjärven pyhäkouluista lastenohjaaja, puh. 044 719 1465, Jenny Lindström, jenny.lindstrom@evl.fi

Keski-Lahden seurakunta

Keskusta ja Mukkula

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5, 1. kerroksen kerhohuone, venäjänkielinen pyhäkoulu torstaisin

klo 16.30–17.00 alkaen 16.1.

Muista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

Nettipyhäkoulu www.lahdenseurakunnat.fi

Lisätietoja Keski-Lahden pyhäkouluista lastenohjaaja Marja Okkola, puh. 044 719 1444, marja.okkola@evl.fi

Launeen seurakunta

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, askartelupyhäkoulu puuhastelusta innostuneille pienille ja isoille lapsille

ma klo 17.00–18.30, alkaen 13.1.

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, puuhapyhäkoulu messun aikana su klo 10-11 alkaen 12.1.

Liipolan seurakuntakeskus, Ostoskatu 7, venäjänkielinen pyhäkoulu messun aikana .

Muista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja Launeen pyhäkouluista lastenohjaaja Minna Tuominen, puh. 044 719 1310, minna.m.tuominen@evl.fi

Nastolan seurakunta

Nastolassa alkavista pyhäkouluista ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja Nastolan pyhäkouluista lastenohjaaja Hanna-Kaisa Varjonen, puh. 050 4127056,

hanna-kaisa.varjonen@evl.fi

Salpausselän seurakunta

Metsäkangas

Salpausselän seurakunnassa alkavista pyhäkouluista tiedoitetaan myöhemmin

Lisätietoja Salpausselän pyhäkouluista lastenohjaaja Riikka Hyrkäs, puh. 044 719 1479, riikka.hyrkas@evl.fi

Nettipyhis

Haluatko pitää pyhäkoulua kotona?

Tästä pääset Lastenkirkon pyhäkouluun.

Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5, PL 84