Pyhäkoulut

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja myös vanhemmat. Ovet ovat auki myös lähialueen muille aikuisille. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta. Tervetuloa!

Pyhäkoulut Lahdessa alkaen su alkaen 8.9.19

Mitä pyhäkoulu on?

Se on leikkiä ja laulua. Se on askartelua ja naurua. Siellä touhuan ja hiljennyn ja taivaan Isän puoleen käännyn.

Pyhäkoulussa opin paljon uutta, tarinoista Raamatun salaisuutta. Siellä pienten ja isojen kanssa olen turvassa kasvamassa.

Aikuisille tiedoksi

Pyhäkoulu sopii 3 - 14 - vuotiaille, mutta pienemmätkin voivat osallistua tutun aikuisen kanssa yhdessä. Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisten kunnioittamista ja muita elämän perusasioita.

Syyskausi 2019

Joutjärven seurakunta

Ahtiala

Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4, Pyhäkoulut 3-6-vuotiaille ja 7-10-vuotiaille. pyhäkoulut kokoontuvat perjantaisin klo 18 (parittomat viikot) alkaen 30.8.

Joutjärvi

Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, lapsityön huone, Kohtaamispaikan pyhäkoulu sunnuntai (parilliset viikot) klo 17.00 alkaen 1.9.
Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, lapsityön huone, Kipinämessun aikana alkaen 8.9. klo 17
Joutjoentie 2, kotipyhäkoulu Särkiö, joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 18.00 alkaen 2.9.

Lisätietoja Joutjärven pyhäkouluista lastenohjaaja, puh. 044 719 1465, Jenny Lindström, jenny.lindstrom@evl.fi

Keskusta ja Mukkula

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5, 1. kerroksen kerhohuone, venäjänkielinen pyhäkoulu to (parittomat viikot)

klo 16.30–17.00

Muista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

Nettipyhäkoulu www.lahdenseurakunnat.fi

Lisätietoja Keski-Lahden pyhäkouluista lastenohjaaja Marja Okkola, puh. 044 719 1444, marja.okkola@evl.fi

Launeen seurakunta

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, askartelupyhäkoulu puuhastelusta innostuneille pienille ja isoille lapsille

ma klo 17.00–18.30, alkaen 2.9

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, puuhapyhäkoulu messun aikana su klo 10-11 alkaen 8.9.

Liipolan seurakuntakeskus, Ostoskatu 7, venäjänkielinen pyhäkoulu messun aikana .

Muista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja Launeen pyhäkouluista lastenohjaaja Sofia Sukari, puh. 044 719 1310, sofia.sukari@evl.fi

Nastolan seurakunta

Nastolassa alkavista pyhäkouluista ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja Nastolan pyhäkouluista lastenohjaaja Hanna-Kaisa Varjonen, puh. 050 4127056,

hanna-kaisa.varjonen@evl.fi

Salpausselän seurakunta

Metsäkangas

Salpausselän seurakunnassa alkavista pyhäkouluista tiedoitetaan myöhemmin

Lisätietoja Salpausselän pyhäkouluista lastenohjaaja Riikka Hyrkäs, puh. 044 719 1479, riikka.hyrkas@evl.fi

Nettipyhis

Haluatko pitää pyhäkoulua kotona?

Täältä löydät  noin kuukausittain päivittyvän materiaalin omaan kotipyhäkouluusi.

Metsäpellon seurakuntakoti, Mäntyrinteenkatu 3
15210 Lahti
Kirkkokatu 5, PL 84
15111 Lahti