TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Harrastekerhot alkavat viikolla 37

Ilmoittautumiset niihin avautuvat 31.8. klo 8.00. Tällä kaudella on tarjolla pari kokkikerhoa, taidepaja sekä ulkoliikuntakerho. Kannattaa seurata sivustoja mahdollisia uusia kerhoja varten. Kokkikerhoon maksetaan tänä vuonna koko vuoden osallistumismaksu, joka on 40 €/vuosi. Kerhoja pitävät seurakunnan nuoret, jotka on ohjeistettu ja opastettu tehtäväänsä seurakunnan nuorisotyönohjaajan puolesta.

Kerhoissa pidetään hyvää huolta hygieniasta ja toivomme, että sairaana ei kerhoon tulla.

Syksyn leireille ilmoittautuminen alkaa 4.9. klo 8.00

Lähde mukaan perinteisille leireille Luomaniemeen, joissa pääsee kokemaan mukavia hetkiä yhdessä. Leirit ovat yöleirejä ja leiriläiset majoittuvat n. 4 hengen huoneissa ja jokaisessa huoneessa majoittuu myös oma "isonen", joka on seurakunnan nuori vapaaehtoinen. Hän toimii leirillä avustamassa työntekijöitä ja on leiriläisten oma isosisko ja -veli.

Ilmoittautuminen tehdään sivuston alareunassa olevan linkin kautta, joka ohjaa teidät sähköiseen asiointiin. Ensimmäisellä kerralla kirjautuessa tulee tunnistautua palveluun pankkitunnuksin. Sen jälkeen sivustolle kirjaudutaan luoduilla käyttäjätunnuksilla. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä Kukka-Maaria Oksaseen (yhteystiedot löytyvät sivuton reunasta) Leirit maksavat 40€/leiriläinen ja lasku leiristä lähetetään leirin jälkeen sähköpostiin.

kuva varkkaleiriltä