TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Harrastekerhot päättyvät joulukuussa viikolla 50. Kerhot jatkuvat sitten taas viikolla 2.

Kerhoja pitävät seurakunnan nuoret, jotka on ohjeistettu ja opastettu tehtäväänsä seurakunnan nuorisotyönohjaajan puolesta.

Kerhoissa pidetään hyvää huolta hygieniasta ja toivomme, että sairaana ei kerhoon tulla.

Tällä hetkellä kerhot ovat täynnä

Kevään 2021 leirit

Ilmoittautudu mukaan ajalla 7.1.-17.1.2021

Lähde mukaan perinteisille leireille Luomaniemeen, joissa pääsee kokemaan mukavia hetkiä yhdessä. Leirit ovat yöleirejä ja leiriläiset majoittuvat n. 4 hengen huoneissa ja jokaisessa huoneessa majoittuu myös oma "isonen", joka on seurakunnan nuori vapaaehtoinen. Hän toimii leirillä avustamassa työntekijöitä ja on leiriläisten oma isosisko ja -veli.

Ilmoittautuminen tehdään sivuston alareunassa olevan linkin kautta, joka ohjaa teidät sähköiseen asiointiin. Ensimmäisellä kerralla kirjautuessa tulee tunnistautua palveluun pankkitunnuksin. Sen jälkeen sivustolle kirjaudutaan luoduilla käyttäjätunnuksilla. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä Kukka-Maaria Oksaseen (yhteystiedot löytyvät sivuston reunasta) Leirit maksavat 40€/leiriläinen ja lasku leiristä lähetetään leirin jälkeen sähköpostiin.

kuva varkkaleiriltä