Tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

 

Salpausselän seurakunnan tervehdys

Haluaisitko Sinäkin kuulua joukkoomme? Miten onkaan mahdollista, että tässä eläväisessä seurakunnassamme on niin hyvä henki, että Sinäkin voisit vallan mainiosti viihtyä ja vaikuttaa kanssamme?

On mahdotonta osoittaa sormella, missä Jumala on. Kristus kuitenkin yhdistää Hengellään meidät Luojaamme ja toisiimme - kaikkialla maailmassa. Tässä joukkueessa me uskomme, että hyvä voittaa pahan.

Jumalan läsnäolon välittävää Pyhää Henkeä ei kukaan voi omistaa, hallita saatikka vangita. Pyhä Henki ja myös hyvä joukkuehenki ovat aina lahjaa taivaasta. Yleensä tähän lahjaan havahtuminen edellyttää rauhoittumista. Sen tähden messu ja sen jälkeinen seurustelu kirkkokahvilla on niin tärkeää.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Siunaavin yhteistyöterveisin,

Salpausselän seurakunnan työntekijät

LapsiArkki

Tervetuloa yksinhuoltajille suunnattuun LapsiArkkiryhmään Salpausselän kirkon piharakennukseen (os.Petsamonkatu 10) joka toinen torstai-ilta klo 16.30. Ryhmä toimii ajalla 6.9.-13.12.2018 ja sinne tullaan ilmottautumisen kautta. Ilmoittautumiset viim. 16.8.2018 Riitta Flekander, riitta-liisa.flekander@el.fi p. 044 719 1479 tai Sinikka Virolainen, sinikka.virolainen@evl.fi, p. 044 719 1412

Sari Kuirinlahti siunattiin kirkkoherran virkaan

Salpausselän seurakunnan uusi kirkkoherra Sari Kuirinlahti siunattiin virkaansa sunnuntaina 8.1.2017 Salpausselän kirkossa.

YouTube-video

 

Uuden kirkkoherran Sari Kuirinlahden terveiset seurakuntalaisille.

YouTube-video

 

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: