Tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tervehdys

Haluaisitko Sinäkin kuulua joukkoomme? Miten onkaan mahdollista, että tässä eläväisessä seurakunnassamme on niin hyvä henki, että Sinäkin voisit vallan mainiosti viihtyä ja vaikuttaa kanssamme?

On mahdotonta osoittaa sormella, missä Jumala on. Kristus kuitenkin yhdistää Hengellään meidät Luojaamme ja toisiimme - kaikkialla maailmassa. Tässä joukkueessa me uskomme, että hyvä voittaa pahan.

Jumalan läsnäolon välittävää Pyhää Henkeä ei kukaan voi omistaa, hallita saatikka vangita. Pyhä Henki ja myös hyvä joukkuehenki ovat aina lahjaa taivaasta. Yleensä tähän lahjaan havahtuminen edellyttää rauhoittumista. Sen tähden messu ja sen jälkeinen seurustelu kirkkokahvilla on niin tärkeää.

Siunaavin yhteistyöterveisin,

Salpausselän seurakunnan työntekijät

Yhteinen keittiö -ruokailu

Tule yhteiseen ruokailuun perjantaisin  klo 11 Salpausselän kirkolle, os. Petsamonkatu 10.
Hyvää lounasta edulliseen hintaan:

• 6,50 e/työssäkäyvät
  • 4 e/eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja kotivanhemmat
  • 2 e/2–12-vuotiaat.

Sari Kuirinlahti siunattiin kirkkoherran virkaan

Salpausselän seurakunnan uusi kirkkoherra Sari Kuirinlahti siunattiin virkaansa sunnuntaina 8.1.2017 Salpausselän kirkossa.

Uuden kirkkoherran Sari Kuirinlahden terveiset seurakuntalaisille.

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: