Tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tervehdys

Haluaisitko Sinäkin kuulua joukkoomme? Miten onkaan mahdollista, että tässä eläväisessä seurakunnassamme on niin hyvä henki, että Sinäkin voisit vallan mainiosti viihtyä ja vaikuttaa kanssamme?

On mahdotonta osoittaa sormella, missä Jumala on. Kristus kuitenkin yhdistää Hengellään meidät Luojaamme ja toisiimme - kaikkialla maailmassa. Tässä joukkueessa me uskomme, että hyvä voittaa pahan.

Jumalan läsnäolon välittävää Pyhää Henkeä ei kukaan voi omistaa, hallita saatikka vangita. Pyhä Henki ja myös hyvä joukkuehenki ovat aina lahjaa taivaasta. Yleensä tähän lahjaan havahtuminen edellyttää rauhoittumista. Sen tähden messu ja sen jälkeinen seurustelu kirkkokahvilla on niin tärkeää.

Siunaavin yhteistyöterveisin,

Salpausselän seurakunnan työntekijät

Yksinhuoltaja, uuvuttaako arki? Kaipaatko vertaistukea?

Järjestämme syksyllä yksinhuoltajille arjen jaksamista tukevaa toimintaa. Tulossa on mm. voimaannuttamisryhmä, jossa yksinhuoltajat saavat jakaa toistensa kanssa arjen iloja & suruja. Vanhempi saa oman vapaahetken, sillä lastenhoito on järjestetty ryhmän ajaksi.

Kesän aikana kartoitamme toiveita ja tarpeita. Toiminta käynnistyy niiden pohjalta syksyllä 2017.

Kiinnostuitko? Kuulisimme mielellämme, mitä sinä toivoisit.

Ota yhteyttä:

• Pirjo Kuikka varhaiskasvatuksen ohjaaja, pirjo.l.kuikka@evl.fi puh. 044 719 1253

• Sinikka Virolainen diakoniatyöntekijä, sinikka.virolainen@evl.fi puh. 044 719 1412

Yksinhuoltajien voimaannuttamisryhmä

Sari Kuirinlahti siunattiin kirkkoherran virkaan

Salpausselän seurakunnan uusi kirkkoherra Sari Kuirinlahti siunattiin virkaansa sunnuntaina 8.1.2017 Salpausselän kirkossa.

Uuden kirkkoherran Sari Kuirinlahden terveiset seurakuntalaisille.

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: