Tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tervehdys

Haluaisitko Sinäkin kuulua joukkoomme? Miten onkaan mahdollista, että tässä eläväisessä seurakunnassamme on niin hyvä henki, että Sinäkin voisit vallan mainiosti viihtyä ja vaikuttaa kanssamme?

On mahdotonta osoittaa sormella, missä Jumala on. Kristus kuitenkin yhdistää Hengellään meidät Luojaamme ja toisiimme - kaikkialla maailmassa. Tässä joukkueessa me uskomme, että hyvä voittaa pahan.

Jumalan läsnäolon välittävää Pyhää Henkeä ei kukaan voi omistaa, hallita saatikka vangita. Pyhä Henki ja myös hyvä joukkuehenki ovat aina lahjaa taivaasta. Yleensä tähän lahjaan havahtuminen edellyttää rauhoittumista. Sen tähden messu ja sen jälkeinen seurustelu kirkkokahvilla on niin tärkeää.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Siunaavin yhteistyöterveisin,

Salpausselän seurakunnan työntekijät

Yksinhuoltaja, uuvuttaako arki? Kaipaatko vertaistukea?

Älä jää yksin, vaan tule virkistymään porukalla!

Järjestämme syksyllä yksinhuoltajille arjen jaksamista tukevaa toimintaa. Aloitamme voimaannuttamisryhmän, jossa yksinhuoltajat saavat jakaa toistensa kanssa arjen iloja & suruja. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta.

Ryhmä kokoontuu Salpausselän kirkolla (Petsamonkatu 10) torstaisin klo 17. Tänä vuonna tapaamme 5.10., 19.10., 9.11., 30.11., 14.12.2017 sekä ensi vuoden puolella 11.1. ja 25.1.2018. Tapaamiset aloitamme pienellä hartaudella ja yhteisellä ruokailulla.

Otamme ryhmään perheitä Salpausselän seurakunnan alueelta eli näistä kaupunginosista: Jalkaranta, Kasakkamäki, Korpikankare, Kärpänen, Metsäkangas, Pirttiharju, Riihelä ja Sopenkorpi.

Vanhempi saa oman vapaahetken, sillä lastenhoito on järjestetty ryhmän ajaksi.

Ota yhteyttä:

• Pirjo Kuikka varhaiskasvatuksen ohjaaja, pirjo.l.kuikka@evl.fi puh. 044 719 1253

• Sinikka Virolainen diakoniatyöntekijä, sinikka.virolainen@evl.fi puh. 044 719 1412

Yksinhuoltajien voimaannuttamisryhmä

Sari Kuirinlahti siunattiin kirkkoherran virkaan

Salpausselän seurakunnan uusi kirkkoherra Sari Kuirinlahti siunattiin virkaansa sunnuntaina 8.1.2017 Salpausselän kirkossa.

Uuden kirkkoherran Sari Kuirinlahden terveiset seurakuntalaisille.

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: