PERHEKERHOT:

Kokoontuvat jälleen tammikuussa viikolla 2 POIKKEUSJÄRJESTELYIN!
Sisätiloissa saa kokoontua vain max 10 aikuista (mukaan lukien työntekijät)

Keväällä 2021 kerhot alkavat viikolla 2, viikolla 9 vietämme hiihtolomaa ja kerhot päättyvät viikolla 21.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, vauvoista alkaen, oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin. Perhekerhossa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Hiljennymme kerhoalttarin ääressä, laulamme ja leikimme yhdessä, joskus askartelemme. Kahvi- ja mehuhetki kuuluu myös kerhon ohjelmaan. Aikuisten ohjelmassa voi olla keskustelua eri aiheista. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

• Villähteen seurakuntakoti, Suppalantie 6, puh. 050 412 7057 maanantaisin klo 9.00–11.00
  • Musiikkiperhekerho Nastolan seurakuntatalo, Immiläntie 2, puh. 050 412 7062 torstaisin klo 9.00–11.00
  • Musiikkiperhekerho Bedanpirtti, Rakokivenkatu 10, puh. 040 480 5570 perjantaisin klo: 9.00-11.00

Aluehallintovirasto AVI:n velvoittavan ohjeen mukaisesti rajaamme seurakunnan kokoontuvaa ryhmätoimintaa siten, että ryhmiin voi osallistua maksimissaan 10 aikuista/ryhmä, mukaan lukien työntekijät. Turvallisuuden lisäämiseksi kokoonnumme pääsääntöisesti ulkotiloissa. Sisätiloissa kokoonnumme vain mikäli turva-välit toteutuu.

Seuraamme tarkasti korona ajan ohjeistuksia ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä nettisivuilla. Sisätiloissa noidatamme turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa. Suosittelemme maskien käyttöä! Musiikkiperhekerhossa pandemian aikana ei lauleta.

Tästä johtuen avoimissa päiväkerhoissa, perhekerhoissa sekä perhemuskareissa läsnä olevien AIKUISTEN lukumäärä on maksimissaan 10 henkilöä.
Suosittelemme maskien käyttöä! Musiikkiperhekerhoissa ei pandemian aikana lauleta.

SAIRAANA ei saa tulla kerhoon!

Lisätietoja: Lapsi- ja perhetyön pappi Jaana Sahamies, puh: 050 412 7011