Lähetystyö Launeen seurakunnassa

Lähetystyössä viedään viestiä Jumalan rakkaudesta kertomalla kristillisestä uskosta, toimimalla konkreettisesti hädän lievittämiseksi sekä vaikuttamalla hädän syihin. Kristillinen kirkko ei pidä huolta vain omistaan vaan koko maailmasta. Lähetystyössä autetaan koko ihmistä henkisesti, hengellisesti ja aineellisesti. Jokaista seurakuntalaista kutsutaan toimimaan ja vaikuttamaan.

Jeesus esittää kutsun näin: ” Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.” (Joh. 20:21)

Lähetystyöntekijöitä tarvitaan eri puolilla maailmaa. Heillä on kohdemaassa tarvittava koulutus ja osaaminen. Lähetystyöntekijät työskentelevät esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollossa, erilaisissa koulutus- ja kehittämishankkeissa, seurakunta- tai raamatunkäännöstyössä. Talousarviomäärärahoista käytetään kansainväliseen työhön 3,5 %, joista 72 % menee lähetystyöhön kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta ja 28 % Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lähetystyön ryhmät

Lähetystyön Ideapiiri Launeen kirkon Pippo-salissa keskiviikkoisin noin kerran kuukaudessa.

Lähetysraamis Launeen kirkon Pippo-salissa maanantai-iltaisin noin kerran kuukaudessa.

Lähetysraamis Liipolan seurakuntakeskuksessa maanantaisin klo 15.

Lisätietoja lähetystyön ryhmistä löydät täältä tai lähetyssihteeri Teija Kuuppo

Kutinan kirkossa kirkkoherra Elina Braz de Almeida tulkkaa kirkkoherra Heikki Pelkosen saarnaa kesällä 2019.