Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Ristinkirkko

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Ryhmäliput: Gospel Gentlemen -konsertteihin voi ostaa ryhmälippuja 21€/kpl, minitilaus 10 kpl. Tilaukset seurakuntaplvelut@sana.fi

Launeen kirkko

Talviset tunnelmat konsertti

Muusikko Sergei Andreev, Pietarista. J.S. Bach ja J. A. Reincken, urut, A.P.Barodin, piano. Hengellisiä aarioita ja hengellisiä lauluja

Launeen kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Särkiön perhe musisoi konsertissa, johon on vapaa pääsy. Mukana Riitta, Pekka, Lauri ja Liisa Särkiö, Auli Särkiö-Pitkänen ja Henrik Pitkänen.

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!