Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Ristinkirkko

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Ryhmäliput: Gospel Gentlemen -konsertteihin voi ostaa ryhmälippuja 21€/kpl, minitilaus 10 kpl. Tilaukset seurakuntaplvelut@sana.fi

Mukkulan kirkko

Syystuulen säveliä -konsertti

Pelimanniryhmä OlkkariFolkkari Mukula-kuoro, joht Marjukka Liimatainen Vapaa pääsy, kahvitarjoilu, tuotto kuoron matkakassaan

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin -konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Ristinkirkko

Antti Railio Joulumaan taikaa - kirkkokiertue

Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railion konsertissa tullaan kuulemaan klassisia joululauluja koskettavina tulkintoina pienen intiimin kokoonpanon kanssa.