Lavrenchukin perheen konsertti

Launeen kirkko

Musiikkia eri instrumenteilla koko perheen voimin.

Konsertin ohjelmisto koostuu pääosin heprealaisen ja klassisen musiikin yhdistelmistä.

Konsertissa kuullaan instrumentaalikappaleita, joissa ovat mukana 2 viulua, sello, harmonikka, trumpetti ja piano. Lisäksi siskoset Anastasia ja Alena laulavat suomeksi, hepreaksi, venäjäksi ja englanniksi.

Launeen seurakunta

Jalkarannan seurakuntakoti

Kauneimmat Hengelliset Toivelaulut

Tutustumme laulukirja Viisikielisen aarteisiin. Kanttori Marjaana Turunen laulattaa.

Launeen kirkko

Karaoke-kahvila

Tule viettämään aikuisten iltaa nyyttäri-periaatteella. Laulamaan hengellisen musiikin karaokea. Keskustelemaan ja nauttimaan mukanaolosta.

Ristinkirkko

Puhallinmusiikkikonsertti Kohti Joulua

Lahti Gospel Bigband ja LSP puhallinorkesterin konsertti. Ohjelmassa klassista joulumusiikkia ja swing jazzia. Konsertin aloittaa seurakuntien puhallinorkesteri ja väliajan jälkeen konsertin loppupuoli on bigbandin jazz henkistä jouluiloittelua. Laulusolisti Heli Jokivuori ja kapellimestari Miikka Kalllio.