Isoskoulutusleiri

pe 28.9. kello 17.00 - su 30.9. kello 13.00

Luomaniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leiri on tarkoitettu isoskoulutuksessa mukana oleville nuorille ja leirille tuleville isosena olleille apukouluttajille.

Leirikirjeen ja osallistujakortin nuori saa tai itse ottaa isoskoulutusiltojen ja nuorten tilaisuuksien yhteydessä Akvaarion ilmoittautumiskansiosta. Nuoret hoitavat leirille kuljetuksen itse.

Leirimaksu on 30 €. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta perheen taloudellisen tilanteen takia isoskoulutuksen opettajilta.

Leiri alkaa Luomaniemessä perjantaina 28.9. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 30.9. klo 13.

Ilmoittautumisen kautta tulleita tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Nastolan seurakunta

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Joutjärven kirkko

Kipinämessu