Sururyhmät ja -leirit

Sururyhmät ja suruleirit ovat paikkoja, joissa voit käydä läpi samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa niitä ajatuksia ja tunteita, joita läheisesi kuolema on aiheuttanut. Kaikki tunteet ja ajatukset ovat tärkeitä! Luottamuksellisessa ilmapiirissä voit etsiä selviytymiskeinoja ja toivoa tulevaisuutta varten. Ryhmät ovat suljettuja ryhmiä ja paras ryhmäkoko on 6 - 8 surijaa. Leireille mahtuu maksimissaan 20, minimissään 10 - 12 surevaa. Leireistä peritään pieni maksu, sururyhmät ovat maksuttomia. Etusijan annamme lahtelaisille. Ryhmiin ja leirille ilmoittaudutaan puhelinhaastattelun kautta.

Lasten sururyhmässä lapsilla on mahdollisuus käsitellä menetystään erityisesti toiminnallisin keinoin: leikin, seikkailun, kuvataiteen ja musiikin maailmassa ja myös puhellen turvallisten ohjaajien kanssa.

Sururyhmät

Sururyhmät syksy 2018 - kevät 2019

- 7.11.2018 alkaen Launeen seurakunnassa, tiedustelut ja ilmoittautumiset 31.10.2018 mennessä Eija Paulamäki, p. 044 719 1471 eija.paulamaki@evl.fi

- Tammikuussa 2019 Keski-Lahden seurakunnassa. Tiedot päivittyvät myöhemmin.

Surunauha ry:n avoin vertaistukiryhmä

Itsemurhan kautta läheisensä menettäneille kokoustila Foibe, Mariankatu 16, B-rappu.
Lisätietoja: surunauha.net

Henkirikosuhrien omaiset Huoma ry: vertaisryhmä kokoontuu Vapaudenkatu 6A

Lisätietoja: Merja Seppälä-Mäkinen , p. 044 7191 287  ja Huoma ry.