Toimintaa keskustassa:

Messut:

Ristinkirkossa järjestetään messu joka sunnuntai klo 10, jonka jälkeen kirkon alakerrassa on kirkkokahvit.

Keskiviikkoisin klo 11.15 järjestetään viikkomessu, messun jälkeen alakerrassa lähetyslounas sekä mahdollisuus osallistua raamattuluennolle.

Lisäksi Ristinkirkossa järjestetään messuja juhlapyhien yhteydessä, niistä tiedotetaan seurakuntalehdessä (Kirkonseutu) ja ne ovat löydettävissä seurakunnan kotisivuilta tapahtumat-välilehden alta.

Ristinkirkossa järjestetään myös Tuomasmessuja. Lisätietoa Tuomasmessuista saat tästä.

Keskustan ryhmät lapsille ja perheille:

Lahden seurakuntatalo, Kirkkokatu 5 (1.kerros)

Perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho jonne ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla silloin kun sinulle sopii. Luvassa on aamupalaa ja hartautta, laulua ja leikkiä, yhdessäoloa ja joskus myös askartelua.

tiistaisin klo 9.00 -11.00

Päiväkerho 3 -6 v

ma, ke, pe klo 8.30 -11.00

Pyhäkoulut

Pyhäkoulut käynnistyvät 10.9. alkaen

maanantaisi venäjänkielinen pyhäkoulu klo 16.30 - 18

keskiviikkoisin klo 16.30 . -18 (mukaan voi ottaa pienet eväät eväshetkeä varten) syksyn 2017 alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Adventtipyhäkoulu Ristinkirkossa messun yhteydessä su 3.12. klo 10.00

Nettipyhäkoulu lahdenseurakunnat.fi

Kirkkokatu 7 kerhotilat (1. kerros)

Oletko isä ja lapsen/lasten kanssa kotona tai isoisä, lapsen kummi tai muuten lapsen tärkeä miespuolinen aikuinen

Tule yhdessä lapsen/lasten kanssa kerhoon perjantaisin klo 9.00 - 11.00

Kerhossa tarjolla: Lapsi ja miesenergiaa, aamupalaa ja taivaallista menoa, laulua ja leikkiä, tarinoita ja yhdessäoloa

Marian Kammari, Vapaudenkatu 6

Perhemuskari

Perjantaisin klo 9.15 - 10.00

Luvassa on laulua, soittoa ja mukavaa menoa kaikenikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tiedustelut toiminnasta varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Ristkari, puh. 044 7191 236 kirsi.ristkari@evl.fi.

Kirkkokatu 5, Seurakuntatalo
Kesäinen kuva Ristinkirkosta