Leirit ja retket

Lapsi- ja perhetyön perheleirit

Launeen seurakunta järjestää kerran vuodessa perheleirin. Leirille ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet, myös yksinhuoltajat tai isovanhemmat lastenlasten kanssa. Ohjelmassa on mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona. Enimmäkseen olemme kaikki yhdessä, mutta välillä lapsille on ikäryhmittäin omaa toimintaa ja aikuisille omaa. Perheleiri antaa mahdollisuuden viettää aikaa läheisten kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Leirillä hiljennytään hartauksiin ja jumalanpalvelukseen. Ja tietenkin myös syödään hyvää ruokaa. Seuraava perheleiri on Siikaniemen kurssikeskuksessa 8.-10.2.2019. Ilmoittautuminen on tammikuussa. Lisätietoja riitta.sarkio@evl.fi tai puh 044 719 1493.

Kouluikäisten lasten leirit

Launeen seurakunta toteuttaa kouluikäisten leiritoimintaa yhteistyössä kolmen muun Lahden seurakunnan kanssa pääsääntöisin kesäisin ja koulujen loma-aikoina. Myös satunnaisia viikonloppuleirejä on tarjolla. Lisätietoja leireistä saat toimintakausien alussa (elokuu, tammikuu) kouluihin jaettavista leiri- ja retkiesitteistä. Lisätietoa Lahden seurakuntayhtymän leiritarjonnasta löydät myös täältä ja retkistä täältä.

Satunnaisesta omasta leiritoiminnastamme ilmoitamme nuorisotiimin omilla nettisivuilla http://www.laaseri.info.

Nuorten leirit ja retket

Nuorten leiri- ja retkitarjonnan löydät nuorisotiimin omilta sivuilta osoitteesta http://www.laaseri.info.

Diakoniatyö järjestää leiri- ja retkitoimintaa yhtessä seurakuntayhtymän muiden seurakuntien kanssa. Täältä pääset tutustumaan tarjontaan ja ilmoittautumaan.

Lahden seurakuntien yhteinen lähetys- ja virkistyspäivä järjestetään keväisin. Keväällä 2018 menemme Nastolan Luomaniemeen sunnuntaina 18.3. Kokoonnumme oman seurakunnan messuun klo 10, messun jälkeen lähdemme kimppakyydein Luomaniemeen. Hinta 15 € (sis. lounas, kahvi ja päivällinen). Ilmoittautuminen 2.3. mennessä teija.kuuppo@evl.fi tai puh. 044-7191413

Päivä naisille Upilassa "Luovuuden lähteillä" lauantaina 24.3. klo 9.30 - 16.30. Ohjelmassa pyhää tanssia, ohjaajana Tiina Sara-aho, askartelua ja raamattutyöskentelyä sekä kirjallisuuspaja, ohjaajana Johanna Nurminen. Lopuksi ehtoollishetki. Hinta 15 € sisältää lounaan ja päiväkahvin. Ilmoittautuminen 9.3. mennessä teija.kuuppo@evl.fi tai puh. 044-7191413