Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Tervetuloa mukaan

• Kasvatustyön keskuksen/Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja lapsiperheille.
  • Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämille leireille

Tällä sivulla esitellyn leiritoiminnan lisäksi myös Diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältä.

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaistsee 13 km Lahden keskustasta. Harrasteleirien kuljetusten lähtö- ja paluupaikka on Ristinkirkon edessä (Kirkkokatu 4), ellei toisin mainita. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille yleensä huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta. Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille ja pojille.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden leireille/retkelle oli 7.–10.9.

Hakulinkki on sulkeutunut.

Syyskauden 2018 leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Hakeminen leireille/retkelle tapahtuu sähköisellä lomakkeella seuraavasti:

• Klikkaa ohjeiden alapuolella olevaa Hakemus leireille/retkelle tekstiä/linkkiä (hakemus avautuu).
  • Tällä samalla hakemuksella voi hakea sekä leireille että retkelle.
  • Ensimmäinen (varsinainen) hakija on varhaisnuori.
  • Henkilötunnukset tulee ilmoittaa täydellisinä, ohjelma ei päästä puutteellisia tietoja läpi.
  • Sisaruksista on täytettävä omat hakemukset terveys-/ruokavaliotietojan vuoksi.
  • Hakemukseen voi valita max. 3 leiri-/retkivaihtoehtoa.
  • Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.
  • Mikäli haluaa kaverin kanssa samalle leirille, tulee kaveruksilla olla samat leiritoiveet ja kaverin nimi tulee täyttää molempien hakemukseen, näin hakemukset kulkevat arvonnassa yhdessä.

Hakemus leireille/retkelle

Syyskauden leirit (katso leirien tarkemmat tiedot syyskauden esitteestä):

• Syyshulinat-leiri 3.–6.-luokkalaisille 12.–14.10.2018 (pe–su) Upilassa
  • Syksyn sammakot -leiri 1.–3.-luokkalaisille 22.–23.10.2018 (ma–ti) Upilassa
  • Lomahengailua-leiri 3.–6.-luokkalaisille 24.–26.10.2018 (ke–pe) Upilassa
  • Marrasmeiningit-leiri 1.–6.-luokkalaisille 9.–10.11.2018 (pe–la) Upilassa

Leiri-/retkipaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin leirille/retkelle voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakujärjestyksellä ei ole merkitystä!

Tieto leirille/retkelle pääsystä ilmoitetaan kaikille hakemuksen hakuaikana jättäneille 1.10.2018 mennessä.

Mahdollisia vapaaksi jääneitä leiri-/retkipaikkoja voi tiedustelle 1.10.2018 jälkeen p. 044 719 4633.

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa ja retkiryhmän koko minimissään 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden leirin/retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.

Leirit ja retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivulta

Isovanhempi - lapsenlapsi -leiri Luomaniemessä 15.16.9.2018

Leirillä vietetään lasten ja isovanhemman yhteistä aikaa ja puuhaillaan kaikkea kivaa yhdessä: leikitään, pelataan, saunotaan, syödään ja hiljennytään. Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 13. Kuljetukset leirille jokainen huolehtii itse. Leirin hinta 20 €/212-vuotiaat ja 40 €/aikuinen. Hakeminen leirille oli 10.14.8.2018.

Katso 6-luokkalaisten leirivideo

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/ sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeella haetaan maksuvapautusta syksyn 2018 harrasteleirin leirimaksusta. Lomake palautetaan anomuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.