Uutislistaukseen

Siikaniemen saunarakennus sijaitsee Vesijärven äärellä Hollolassa. Naisille ja miehille on omat saunat. Kuv... Siikaniemen saunarakennus sijaitsee Vesijärven äärellä Hollolassa. Naisille ja miehille on omat saunat. Kuva: Markku Lehtinen

Siikaniemen rantasauna lämpiää osana valtakunnallista Saunapäivää

4.7.2019 09.00

Lauantaina 27. heinäkuuta on mahdollista hikoilla hienoissa puitteissa ja hyvässä seurassa, kun Lahden seurakuntayhtymä avaa Siikaniemen kurssikeskuksen saunat yleiseen käyttöön. Siikaniemen rantasaunat lämpiävät Saunapäivänä kello 16–22.
Naisille ja miehille on Siikaniemessä omat saunat. Saunominen on maksutonta, ja mukaan tarvitaan oma pyyhe. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Omia virvokkeita voi ottaa mukaan, ei kuitenkaan alkoholia.
Avoin saunavuoro on osa Yleisradion Saunapäivä-kampanjaa, jonka tavoitteena on saada yhden päivän aikana suomalaiset saunomaan yhdessä, kohtaamaan toisensa ja pitämään hauskaa.
– Yleiset saunat ja yhdessä saunominen ovat kovassa nousussa ja suomalainen saunomisen kulttuuri on ensimmäinen asia, jota Suomesta haetaan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle, tuottaja Tiina Klemettilä kertoo Ylen jutussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Ylen sivuilta löytyy myös karttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, josta voi katsoa kaikki yleisölle auki olevat saunat.

Saunapäivän avoin saunavuoro Siikaniemen kurssikeskuksessa la 27.7. klo 16–22. Siikaniementie 210, Hollola.