Uutislistaukseen

Suvivirsi kajahtaa helatorstain aattona Lahden satamassa – solisteina Heidi Pakarinen ja Dimitri Keiski

Suvivirsi on kautta vuosikymmenien käynnistänyt suomalaisten kesänvieton. Perinteinen ja rakastettu kappale lauletaan 25. toukokuuta Lahen Suvivirsi -tapahtuman aluksi ja lopuksi yhdessä nykyaikaan sovitettuna versiona. Lahden satamassa järjestettävässä ilmaisessa yleisötapahtumassa kuullaan lisäksi keväistä musiikkia laidasta laitaan tangokuningatar Heidi Pakarisen ja Dimitri Keiskin esittämänä. Tapahtuman juontaa Eeva Ristkari.

Lahen Suvivirsi palaa nyt Lahden satamaan koronatauon jälkeen. ”Teimme viimeisen kahden vuoden aikana Suvivirrestä YouTubeen musiikillisesti korkeatasoiset versiot ensin Dimitri Keiskin ja Sinfonia Lahden kanssa sekä seuraavana vuonna Heidi Pakarisen kanssa. Nyt pääsemme kuulemaan tuota musiikillista ilotulitusta livenä”, kertoo Lahden seurakuntien nuoriso- ja tapahtumamuusikko Miikka Kallio.

Heidi Pakarinen valittiin vuoden 2013 Tangokuningattareksi. Hän on sittemmin luonut monipuolisen ja merkittävän uran laulajana, musiikkitoimittajana ja radiojuontajana.

Dimitri Keiski voitti vuonna 2011 Ruotsissa merkittävän True Talent -laulukilpailun. Keiski on esiintynyt Show Must Go On- ja Ganes-musikaalien pääroolissa. Dimitrin muusikkoystävä Remu Aaltonen on julistanut Keiskin hänen perillisekseen.

Lahen Suvivirsi

Ke 25.5. klo 19–20
Lahden satamassa

Miikka Kallio Band
feat. Heidi Pakarinen & Dimitri Keiski

Lisätiedot: Miikka Kallio, 040 704 9921, miikka.kallio@evl.fi
 

9.5.2022 08.29