Salpausselän avoin diakoniavastaanotto

Salpausselän kirkko

Salpausselän avoin diakoniavastaanotto tiistaisin klo 9-11

Voit tulla elämäsi haasteellisten kysymysten kanssa juttelemaan diakoniatyöntekijän kanssa. Työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Jos haet taloudellista avustusta, ota mukaasi tulo- ja menotositteet. Vastaanotto on suljettu ajalla 1.6.-31.8.

Salpausselän seurakunta

Mukkulan kirkko

Ilosanoman iltapäivä!

Evankelista Pirkko Vesavaara vauhdissa

Ristinkirkon kahvio, Ristinkirkko

Värikäs messu

26.5. klo 16 Ristinkirkossa on ensimmäinen Värikäs messu, jossa juhlitaan upeaa Jumalan kansan moninaisuutta. Messujatkot kahvin merkeissä kirkon alakerrassa. Mukana messussa Malkus, Seta, Miete ry ja Lahti Global Gathering sekä Michael Greed, Nina Tetri-Mustonen, Riku Suokas, Kimmo Puunenä ja Anna-Mari Kopo.

Vanha hautausmaa, Ristinkirkko , Radiomäki

Urbaani linturetki

Huomaatko kaupunkilintujen iltalaulua keskustassa? Urbaanille linturetkelle lähdemme 26.5. klo 19 Vanhan hautausmaan porttien edustalla. Mukana linnuista on kertomassa BirdLife Suomen lintuopas Markku Meriluoto. Kuljemme Radiomäeltä alas torille ja lopulta on Ristinkirkossa luomakunnan hartaus. Mukana Riku Suokas, Aurora Ikävalko ja Anna-Mari Kopo.