Kasvotusten - Tommy Hellsten & Tommi Kalenius

Ristinkirkko

Kasvotusten ovat kaksi omalla sarallaan tunnettua ihmisyyden ja elämän ihmettelijää ja etsijää. He edustavat kahta sukupolvea, kahta erilaista tapaa ilmaista ajatuksia. Illassa musiikki ja puhe vuorottelevat ja rakentavat kuulijoille mahdollisuuden viivähtää hetken kasvotusten elämän käännekohtien, kipujen ja kauneuden äärellä. Liput alkaen 25€ lippu.fi

Tommy Hellsten, Tommi Kalenius, mukana kirtueella esiintyvät Ninni Poijärvi ja Antti Suonio. Esityksen kesto noin tunti väliajan kanssa.

Urkukonsertti Adriano Falcioni

Adriano Falcioni on kansainvälisesti tunnettu italialainen konserttiurkuri, joka tunnetaan erityisesti teknisistä taidoistaan ja musikaalisuudestaan. Hän on pääurkuri Metropolitan St. Lorenz Cathedralissa Perugiassa.

Ristnkikon puistikko

Kaikki laulaa Kolkanmäellä

Yhteislaulutapahtuma Ristinkirkon puistikossa. Lauluja säestää Lahden seurakuntien puhallinorkesterin Concert Band johtajanaan Miikka Kallio sekä Miikka Kallion bändi. Esilaulajana ja laulusolistina Johanna Boedecker ja juontajana Mikko Matias Peltoniemi.

Ooppera Viimeiset Kiusaukset

Joonas Kokkosen säveltämä Viimeiset Kiusaukset on alkuvoimaisen henkinen kuvaus herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisesta ja se on noussut vuosien saatossa suomalaisen oopperan klassikoksi