Bibliodraama-ryhmä Launeen kirkolla

Launeen kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Avaa Raamattu bibliodraaman keinoin! Luetaan kolmena sunnuntaina yhdessä Raamattua toiminnallisten menetelmien avulla ja kertomuksiin eläytyen.

Ryhmässä ei edellytetä aiempaa kokemusta biboliodraamasta, mutta toiveena on, että tulija pystyy osallistumaan kaikkiin kertoihin. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa sunnuntaisin 9.9., 14.10. ja 25.11. Launeen kirkolla, ohjaajana pastori Pauliina Hatakka.

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Renkomäen aluepastori, lähetys- ja evankelioimistyö

Liipolan seurakuntakeskus

Liikkeelle yhdessä

Lähde kävelylle yhdessä toisten kanssa. Kokoontuminen Liipolan srk-keskuksen pihalle klo 10.

Launeen kirkko

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan! Katso muut vastaanottoajat ...

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5