Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Ristinkirkko

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Ryhmäliput: Gospel Gentlemen -konsertteihin voi ostaa ryhmälippuja 21€/kpl, minitilaus 10 kpl. Tilaukset seurakuntaplvelut@sana.fi

Urkukonsertti

Urkuri Markus Malmgren konsertoi Ristinkirkossa 25.8. klo 18. Konsertista kuullaan ranskalaista virtuoosirepertuaaria sekä muun muassa J. S. Bachin ja Oskar Merikannon musiikkia. Ohjelmassa on myös improvisaatio annetusta teemasta.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki, Mirkka Paajanen, Marja Lehtinen ja Heidi Simelius yhdessä Make Perttilä Bändin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 kiertuetta.

Riemulaulut - Gospelkirkko

Lahden Gospelkuoro ja Bändi johtaa Marjaana Turunen solistina Ira Multaharju pastorit Ida Vartiala ja Riku Suokas