Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Ristinkirkko

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Ryhmäliput: Gospel Gentlemen -konsertteihin voi ostaa ryhmälippuja 21€/kpl, minitilaus 10 kpl. Tilaukset seurakuntaplvelut@sana.fi

Mukkulan kirkko

Suomalaisen ja jouluisen musiikin konsertti

Tule kuuntelemaan tuttuja ja tuntemattomampiakin joululauluja ja suomalaista laulumusiikkia