Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Ristinkirkko

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Ryhmäliput: Gospel Gentlemen -konsertteihin voi ostaa ryhmälippuja 21€/kpl, minitilaus 10 kpl. Tilaukset seurakuntaplvelut@sana.fi

Vainotut siskomme ja veljemme -konsertti

Pekka Simojoen lauluja ja kokemuksia vainottujen kristittyjen elämästä ja lähetystyön tuomasta toivosta.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki, Mirkka Paajanen, Marja Lehtinen ja Heidi Simelius yhdessä Make Perttilä Bändin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 kiertuetta.

Launeen kirkko

Konsertti Auli Särkiö-Pitkänen, Joonas Minkkinen

Lauluja kaipauksesta ja lohdutuksesta. Saksalaista laulu- ja pianomusiikkia. Schubert-Schumann-Mahler-Strauss-Bach Vapaa pääsy, ohjelma 5 €. Tuotto Naisten pankin hyväksi.