Oloneuvokset

Jalkarannan seurakuntakoti

.

Keskiviikkoisin parillisilal viikoilla syys-marraskuu ja tammi-toukokuu.  Oloneuvoksissa käy vierailijoita, on alustuksia, keskustelua, yhteislaulua ja päivkahvit. Pieni kahviraha, jolla tuetaan vuoristokylien lasten koulunkäyntiä Thaimaassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Salpausselän seurakunta

Lähetyssihteeri
Salpausselän seurakunta
Kirkkokatu 5
15111 Lahti

virkavapaalla 5.2. - 8.4.2018

Launeen kirkko

Nuttujuttu, käsityö ja keskusteluryhmä

Ryhmässä mm. neulotaan sukkia kastekoteihin ja syntymäpäiväkäynneillä vietäväksi tai muuhun avustustyöhön.

Liipolan seurakuntakeskus

Launeen diakoniatyön vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan.

Salpausselän ajanvaraus vastaanotto

Diakoniantyön ajanvarausvastaanotto Salpausselän seurakunnan alueella asuville. Ajat annetaan maanantai aamupäivälle.