Joulumyyjäiset

Launeen kirkko

Perinteeksi muodostuneista myyjäisistä joululaatikot, leivonnaiset ja käsityöt. Kahvilassa voit nauttia joulupuuroa ja joulutorttukahvit.

.

Launeen seurakunta

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Jalkarannan seurakuntakoti

Oloneuvokset

Keskiviikkoisin parillisilla viikoilla Jalkarannan seurakuntakodilla klo 14.00. Vierailijoita, alustuksia, keskustelua, yhteislaulua, hartaus, kahvit, kahviraha kummikohteeseen Thaimaahan.

Iltalähetyspiiri

Tutustutaan lähetyskohteisiin kuvin, sanoin ja lähettien vierailuilla.

Lahden NNKY:n sali

Lahden Lähetysjuhlat 2020 etkot Lahden NNKY:llä - vieraana teologiantohtori, lähetystyöntekijä Ilse Paakkinen ja aiheena Lähetysseuran työ kiinalaisessa maailmassa

Ke 22.1.2020 klo 18 Lähetysjuhlat 2020 Lahti etkot Lahden NNKY, Vapaudenkatu 8 a Lähetysseuran työ kiinalaisessa maailmassa Luento teologian tohtori, lähetystyöntekijä Ilse Paakkinen, Hong Kong. Lyhyt katsaus myös Lahden NNKY:n tukemaan Kiinan lähetystyöhön. Luennon jälkeen kahvipöytäkeskustelu. Tervetuloa!