Antti Railio Joulumaan taikaa - kirkkokiertue

Ristinkirkko

Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railion konsertissa tullaan kuulemaan klassisia joululauluja koskettavina tulkintoina pienen intiimin kokoonpanon kanssa.

Liput Ticketmaster 24.90€

HR-Entertainment

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

JP Leppäluoto "Sielunlintu"

JP Leppäluoto suuntaa marraskuusta lähtien joulukiertueelleen "Sielunlintu". Kokoonpanolla: JP Leppäluoto, laulu, Samuli Erkkilä, kitarat ja taustalaulu, bassot Elias Kahila, sello ja Jani Auvinen, lyömäsoittimet ja rummut

Juhlakonsertti

Lahden seurakuntapoikien soittokunta LSP/Lahden seurakuntien puhallinorkesteri 70 vuotta LSO 10 vuotta