Antti Railio Joulumaan taikaa - kirkkokiertue

Ristinkirkko

Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railion konsertissa tullaan kuulemaan klassisia joululauluja koskettavina tulkintoina pienen intiimin kokoonpanon kanssa.

Liput Ticketmaster 24.90€

HR-Entertainment

Urkukonsertti Adriano Falcioni

Adriano Falcioni on kansainvälisesti tunnettu italialainen konserttiurkuri, joka tunnetaan erityisesti teknisistä taidoistaan ja musikaalisuudestaan. Hän on pääurkuri Metropolitan St. Lorenz Cathedralissa Perugiassa.

Ristnkikon puistikko

Kaikki laulaa Kolkanmäellä

Yhteislaulutapahtuma Ristinkirkon puistikossa. Lauluja säestää Lahden seurakuntien puhallinorkesterin Concert Band johtajanaan Miikka Kallio sekä Miikka Kallion bändi. Esilaulajana ja laulusolistina Johanna Boedecker ja juontajana Mikko Matias Peltoniemi.

Ooppera Viimeiset Kiusaukset

Joonas Kokkosen säveltämä Viimeiset Kiusaukset on alkuvoimaisen henkinen kuvaus herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisesta ja se on noussut vuosien saatossa suomalaisen oopperan klassikoksi