Joutjoentie 2

Kaikille lapsille ja perheille avoin leppoisa kotipyhäkoulu joka toinen maanantai.

Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, rukoillaan, tutustutaan havainnollisesti päivän raamatunkertomukseen, askarrellaan ja vietetään mukava hetki yhdessä. Ilmoittautumista ei tarvita. Pyhäkoulu kestää vajaan tunnin.

Joutjärven seurakunta

Kappalainen
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen seurakunta

teologian tohtori, lapsi- ja perhetyön pappi, Patoseudun aluepappi, Tampereen tuomiokapitulin pappisasessori

Kotipyhäkoulu Särkiöillä

Pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan, tutustutaan päivän raamatunkertomukseen, askarrellaan ja leikitään.