Keltavuokot, eläkeläisten ryhmä

Liipolan seurakuntakeskus

Tule mukaan eläkeläisten kerhoon tapaamaan muita, juttelemaan ajankohtaisista aiheista ja kuulemaan erilaisia vierailijoita.

Keltavuokot on eläkeläisten ryhmä, joka kokoontuu Liipolan seurakuntakeskuksessa, kirkkosalissa, joka toinen maanantai klo 10.45-12.00 (parittomat viikot). Keskustelua ajankohtaisista aiheista, vierailijoita, yhteislaulua, askartelua, yhdessä tekemistä ja olemista.

Ryhmän jälkeen on mahdollista osallistua yhteiseen ruokailuun, edulliseen 4,00€ hintaan.

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta

Launeen kirkko

Paluumuuttajaeläkeläisten ryhmä

Paluumuuttajaeläkeläinen, tule mukaan yhteiseen ryhmään keskustelemaan suomeksi ajankohtaisista aiheista.

Ristinkirkon kahvio

Yhteisen keittiön lounas

Edullinen lounas keskiviikkoisin

Bedan pirtti

Bedan pirtin avoimet ovet

Tule käymään Bedan pirtillä jutustelemaan mukavassa seurassa tai hengähtämään kahvikupillisen ääressä. Kaikille avoin kohtaamispaikka.