CREDO-raamattuluento

Ristinkirkko

CREDO-luennot jatkuvat joka torstai klo 18-19 Ristinkirkon auditoriossa Must jokaiselle seurakunnan aktiivijäsenelle, avoin ihan kaikille! Luentojen aiheet ilmoitetaan myös Kirkonseudussa.

Apostolien teot kirja kertoo alkuseurakunnan toiminnasta. Luentosarjan tarkoitus on löytää ohjeita siitä, miten alkuseurakunta toimi ja eli kuuliaisuudessa Jeesukselle. Tehtiinkö silloin jotakin radikaalisti toisin kuin nykyään? Onko jotain muuta sovellettavaa, joka parantaisi nykyajan seurakuntaelämää ja suhdettamme Jumalaan? Seurakunnan elämä ja toiminta on sitä, mitä Jeesus Kristus tekee. Miten tiedostamme ja varmistamme sen ettemme tee muuta, mahdollisesti turhaa? Ettemme toimisi omin voimin ja omaehtoisesti.

Keski-Lahden seurakunta

lähetystyö ja evankelioiminen. CREDO-yhteisö
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
PL 84 15111 Lahti

Raamattu - lähetys - evankelioiminen!

Me ollaan tosissaan! :)

Salpausselän kirkko

Juurru Sanaan - raamattu- ja keskustelupiiri

Raamattupiiri kokoontuu joka toinen viikko

Marian Kammarin kahvila

Credo - minä uskon, raamattupiiri

Tervetuloa klassiseen raamattupiiriin!

Launeen kirkko

Aamurukous Launeen kirkossa

Aamuhetkessä Sanaa ja rukousta. Rukoilemme seurakunnalle jätettyjen esirukouspyyntöjen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.