Uskontokeskustelun työpaja

Marian Kammarin kahvila

Uskontokeskustelun työpaja on tilaisuus avoimelle keskustelulle uskonnosta ja etiikasta.

Uskontokeskustelun työpaja on uusi  uskonnollisten ja eettisten näkökulmien äärelle pysähtyvä keskusteluryhmä. Keskusteluryhmän tavoitteena on mahdollistaa avoin keskustelu erilaisten kristillisten näkemysten ja eri uskontojen välillä.

Ensimmäinen uskontokeskustelun työpajan kokoontuminen on 3.4. klo 18.00 Marian kammarin kahviossa. Keskusteluryhmä kokoontuu siitä eteenpäin kahden viikon välein aina parillisen viikon keskiviikkoina. Kevään viimeinen kerta on 15.5.

Keskustelua ovat vetämässä Hannu Lehdeskoski, Kai Henttonen ja Matti Heiliö.

Keski-Lahden seurakunta

Aikuisten pappi
Keski-Lahden seurakunta
Vapaudenkatu 6 PL 84
15111 Lahti

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Kohtaamisten keidas

Tule keskustelemaan ja yhteyteen muiden kanssa kahvin äärelle

Launeen kirkko

Naisten aamukahvit

Yhteinen aamupala (4e), jonka jälkeen Satu Alakärppä ja Anne Kuusela kertovat vapaaehtoissovittelusta.

Diakoniakeskus

Keski-Lahden diakonian ajanvarausvastanotto perheille

Varaa aika viimeistään tiistaina klo 12, p. 044 7191 265. Vastaanotto on tarkoitettu perheille, jossa on alle 18v. lapsia.