Uskontokeskustelun työpaja

Marian Kammarin kahvila

Uskontokeskustelun työpaja on tilaisuus avoimelle keskustelulle uskonnosta ja etiikasta.

Uskontokeskustelun työpaja on uusi  uskonnollisten ja eettisten näkökulmien äärelle pysähtyvä keskusteluryhmä. Keskusteluryhmän tavoitteena on mahdollistaa avoin keskustelu erilaisten kristillisten näkemysten ja eri uskontojen välillä.

Ensimmäinen uskontokeskustelun työpajan kokoontuminen on 3.4. klo 18.00 Marian kammarin kahviossa. Keskusteluryhmä kokoontuu siitä eteenpäin kahden viikon välein aina parillisen viikon keskiviikkoina. Kevään viimeinen kerta on 15.5.

Keskustelua ovat vetämässä Hannu Lehdeskoski, Kai Henttonen ja Matti Heiliö.

Keski-Lahden seurakunta

Aikuisten pappi
Keski-Lahden seurakunta
Vapaudenkatu 6 PL 84
15111 Lahti

Launeen kirkko

Paluumuuttajaeläkeläisten ryhmä

Paluumuuttajaeläkeläinen, tule mukaan yhteiseen ryhmään keskustelemaan suomeksi ajankohtaisista aiheista.

Launeen kirkko

Leskien aamiainen

Yhteinen aamiainen leskille

Mukkulan kirkko